Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie
Chciałbym połaczyć w jedną aukcję kilkanaście rozmiarów tego samego produktu jakim są cześci do samochodu o bardzo różnych rozmarach ale takiego samego rodzaju.
Czy musze zakładać kilkadziesiąt aukcji żeby klient musiał szukać bez sensu po całym Allegro czy mogę do np. jednej z aukcji dodać poprostu rozmiary do wyboru, widzę takie rozwiazanie u konkurencji ale nie bardzo wiem jak to wykonać
@HockmaTrading Jeżeli masz już wystawione oferty, i nie stworzyło Ci z automatu. To skorzystaj z tej zakładki
Ale tutaj musze powtarzać to samo w dużej ilości produktów które nie maja EAN, chciałbym takie rozwiazanie jak ma konkurencja poniżej na zdjęciu tylko że ja mam swoje produkty i nie mogę za bardzo skorzystać z Katalogu bo różnia się te produkty tylko rozmiarem a nie innymi parametrami.
Albo czy da sie skopiować produkt ze swojej aukcji i zmienić tylko Rozmiar
@HockmaTrading To, co wskazujesz na zrzucie ekranu, to właśnie to, o czym pisze Alicja. Każdy produkt musi posiadać własną ofertę, a następnie możesz połączyć je w wielowarianty.
Zaznaczę, że każdy produkt musi posiadać unikalny kod EAN.
Dobra tamto już wstawiam kolejne produkty, ale teraz mam też inny problem bo wystawiam wiele takich samych produktów o różnych tylko parametrach wielkości . Robię to z opcji wystaw podobną i raz mi zatwierdza zmianę a raz mi wymusza połaczenie z Katalogiem gdzie podstawia mi jakiegoś innego sprzedajacego nie mającego nic wspólnego z moim produktem oprócz parametrów ale inny producent itp itd. I nie chce mi zatwierdzić oferty. np. 17695453761 tej nie mogę zatwierdzić
@HockmaTrading Jeśli produkt z katalogu ma takie same parametry, jak te, które podajesz w ofercie, podpowiedź nie jest błędem. Wskaż, proszę, produkt z katalogu, który pojawia się jako propozycja powiązania.
W przypadku mojego produktu nie jest wymagany EAN i go nie posiadam
@HockmaTrading dla każdego rozmiaru powinna zostać wystawiona oddzielna oferta, ponieważ każdy rozmiar to inny produkt. Połączysz je później w wielowariantowość (czyli np w ofercie A będą się wyświetlały wszystkie rozmiary i po kliknięciu na inny rozmiar klient zostanie przeniesiony do oferty B). Informacje na ten temat znajdziesz w tym artykule
To mam tworzyć bez sensu kilkadziesiąt produktów jak jest to jeden i ten sam różniący się tylko rozmiarem i chcialbym jak poniżej na zdjęciu
@HockmaTrading Niestety jeżeli jest inny rozmiar, to jest to już inny produkt. To tak jak w przypadku wystawianych przeze mnie smartfonów inny kolor = inny produkt. Mimo tej samej nazwy, tych samych parametrów
Dobra tamto już wstawiam kolejne produkty, ale teraz mam też inny problem bo wystawiam wiele takich samych produktów o różnych tylko parametrach wielkości . Robię to z opcji wystaw podobną i raz mi zatwierdza zmianę a raz mi wymusza połaczenie z Katalogiem gdzie podstawia mi jakiegoś innego sprzedajacego nie mającego nic wspólnego z moim produktem oprócz parametrów ale inny producent itp itd. I nie chce mi zatwierdzić oferty.