anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wprowadzić numer BDO I EPR

MAMY ROZWIĄZANIE!
BeardedCoffee
#9 Pomysłodawca#

Witam,

jak w temacie jak wprowadzić numer BDO i EPR skoro zakładka w ścieżce Dane nie działa?

Numery EPR (rozszerzona odpowiedzialność producenta) 

sprawdź dane

sprawdzam licząc że będę mógł wprowadzić numery a tu szary ekran. Czy piszący instrukcje mogą robić testy zanim instrukjce opublikują. Bo za allegro platformy handlowe zamieszczają takie instrukcje

Numery wpisuje się na Allegro w zakładce Konto → Dane → odpowiednio „Numery EPR” lub „Numery BDO”. Raportowanie w EPR zależy od kraju (roczne lub kwartalne), a w BDO jest wymagane raz do roku.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@BeardedCoffee Sprawdź czy ta zakładka działa. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
BeardedCoffee
#9 Pomysłodawca#

Niestety nie. Czy ścieżka w pasku powinna mieć taką treść? Chyba coś jest źle podpięte. Co ma do tematu rozszerzoan odpowiedzialność producenta

https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta/zdefiniuj-rozszerzona-odpowiedzialosc-producen...

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@BeardedCoffee Na stronie głównej rozwiń opcje przy swoim loginie. Kliknij w KONTO i w MOJE KONTO. Następnie w Ustawieniach konta wybierz "Zmień" przy "Twoje dane" i tam znajdziesz:

nat_not_0-1751555965743.png

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
BeardedCoffee
#9 Pomysłodawca#

Pisałem już że ścieżka nie działa. Zamieszczam zrzuty ekranu.

Po kliknięciu sprawdź dane pojawia się ekran z zrzutu 2

Allegro _ Moje Allegro - ekran 1.PNGAllegro _ Moje Allegro - ekran 2.PNG

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BeardedCoffee masz konto firmowe, więc wejdź proszę w dane konta z poziomu Sales Center, tutaj odpowiednia zakładka. Daj proszę znać, czy sie udało. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów