anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z logowaniem/ ładowaniem strony Allegro

watorshop
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

mam taki problem, że po wejściu na allegro business (automatyczne logowanie) strona cały czas się odświeża i nie chce się "załadować". Nie mogę nic zrobić, przejść w żadne ustawienia. Resetowałem w przeglądarce pliki cookies ( w innej przeglądarce również, gdzie wpisywałem hasło ręcznie) i występuje ten sam problem.

Próbowałem się zalogować z innego urządzenia i również był ten sam problem. Oba te przypadki logowania robiłem z  poziomu sieci Wi-Fe. 

Następnie logowałem się z innego urządzenia( tel. komórkowy) po sieci komórkowej, konto działa poprawnie. 

Na tablecie po sieci Wi-Fe również strona nie działa poprawnie.

Niestety logowanie po sieci komórkowej (hotspot) na laptopie nie działa. 

Resetowałem mój router, wyłączyłem z prądu. Problem niestety dalej występuje i nie mogę korzystać z konta firmowego po sieci Wi-Fe.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

AutoPartsPawel
#7 Wielbiciel#

Nie wiem na jakiej przeglądarce działasz ale u mnie jedynie na chrome to występuje 
zmieniłem na Mozille i śmiga normalnie ...póki co 😄 

oznacz moderatorów

watorshop
#8 Zapaleniec#

Korzystam z Mozilla, ale na innych czyli Opera i Chrome jest to samo.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@watorshop czy podpobny problem występuje też na innych stronach internetowych, czy tylko na Allegro? 

Sprawdź proszę czy problem pojawia się również w oknie prywatnym incognito. Jeśli tak, to prześlij proszę nagranie z widocznym problemem na adres: spolecznosc@allegro.pl (uwzględnij też pasek adresowy strony, datę oraz godzinę). W treści wiadomości, podaj proszę link do tego wątku. Będę mogła wtedy zweryfikować problem z naszym działem technicznym. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

watorshop
#8 Zapaleniec#

Tak, w trybie prywatnym występuje identyczny problem. 

Dodam, że na telefonie strona działa normalnie ale prawdopodobnie dlatego, że jest to logowanie przez aplikację mobilną  allegro.

Wysyłam nagranie. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@watorshop Dziękuję za przesłany filmik z widokiem nieprawidłowości. Konsultuję tę sprawę z zespołem technicznym.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@watorshop Otrzymałam potwierdzenie, że wczoraj występowały nieprawidłowości, które zostały już usunięte. Za problem przepraszamy.

Jeśli sytuacja się powtórzy, prosimy o sygnał.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ClearLife
#8 Zapaleniec#

Witam. Jest jakiś problem ze stroną główną Allegro, cały czas się odświeża i skacze, nie można się zalogować, problem pojawia się w przeglądarkach SAFARI I CHROME. W efekcie pokazuje, że witryna jest nieosiągalna i po chwili sprawdzane jest czy faktycznie jestem człowiekiem, tzn. muszę dopasować kafelek na obrazku. Nie za bardzo mogę korzystać ze strony. USuwałem cookie i historię przeglądania, ale nadal bez zmian. Robiąc to przez telefon mam ten sam efekt. 

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#11 Animator#

u nas to samo 

i jak wchodze w oferte pokazuje sie reklama allegro biznes 

oznacz moderatorów

AutoEra_pl
#11 Animator#

U nas na Chrome nie występują problemy strona SC działa stabilnie.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ClearLifesprawdź proszę czy problem wciąż występuje w oknie prywatnym incognito. Jeśli tak, to prześlij nagranie z widocznym problemem na adres spolecznosc@allegro.pl (na nagraniu uwzględnij pasek adresowy strony, datę oraz godzinę) oraz w treści maila podaj link do tego wątku. Zweryfikuję wtedy problem z działem technicznym. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

HidalgoTech
#7 Wielbiciel#

Mamy to samo! Nie da się korzystać z allegro i obsługiwać konta. Pomocy! Cały strona sama się odświeża na allegro.pl/biznes

oznacz moderatorów