anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak wyłączyć wyróżnienie

MAMY ROZWIĄZANIE!
ElaEla7
#9 Pomysłodawca#

Nie wiem jak wyłączyć wyróżnienie.

Znalazłam tu taką odpowiedź "żeby usunąć wyróżnienie musisz edytować każdą aukcję na której masz to włączone" ale nie rozumiem co mam w aukcji edytować i gdzie.

Jedyny sposób, który mi przychodzi do głowy to zakończyć aukcję i wystawić ją na nowo bez wyróżnienia ale wtedy stracę obserwujących.  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Janirka
#12 Orędownik#

Jeśli chcesz wyłączyć wyróżnienie, musisz wejść w moje oferty -> po prawej stronie wybrać akcje -> edytuj, i na samym dole masz opcję wyróżnienia. Wystarczy ją odznaczyć. Pamiętaj, że nie otrzymasz zwrotu za wyróżnienie jeśli zakończyłaś je przed czasem. Wyróżnienie jest na 10 dni i płacisz za nie z góry. Jeśli wyłączysz je po 3 dniach, nie otrzymasz zwrotu za 7 dni. 

_______
Kamila
oznacz moderatorów
ElaEla7
#9 Pomysłodawca#

Muszę płacić jeśli zakończę przed czasem mimo, że są one darmowe (pakiet powitalny}?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ElaEla7 Nie. Jeśli nie naliczyliśmy Ci opłaty za wyróżnienie podczas jego wyboru, nie naliczymy jej również teraz, gdy z niego zrezygnujesz.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
3DUV-PL
#7 Wielbiciel#

Witam, czy może pani sprecyzować informację " jeśli nie naliczyliśmy Ci opłaty za wyróżnienie..."

Również posiadam pakiet powitalny gdzie otrzymałem wiadomość , że 200 wyróżnień jest bezpłatnych ALE przy kliknięciu na ofertę w celu jej wyróżnienia wyświetla mi się informacja : " data naliczenia opłaty - od razu ORAZ W przypadku ofert wystawionych na okres powyżej 10 dni opłaty za wyróżnienie będą naliczane cyklicznie co 10 dni....Wyliczony koszt wyróżnień nie uwzględnia pakietów z Centrum Zniżek."

oznacz moderatorów
3DUV-PL
#7 Wielbiciel#

Czy w takim razie będę płacić za te wyróżnienia czy nie skoro posiadam pakiet i przed upływem 10dni zakończę wyróżnienie. 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@3DUV-PL Komunikat w formularzu sprzedaży jest automatyczny i wyświetla się niezależnie od tego, czy sprzedający ma na koncie aktywne pakiety zniżek czy nie. Najistotniejsza jest dla Ciebie ta informacja: "Wyliczony koszt wyróżnień nie uwzględnia pakietów z Centrum Zniżek". Oznacza ona, że nie zapłacisz za wyróżnienia do czasu wyczerpania puli darmowych wyróżnień, któtą posiadasz.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
3DUV-PL
#7 Wielbiciel#

Dziękuje bardzo za informację. 

oznacz moderatorów
PLsalenet
#7 Wielbiciel#

A czy jest możliwość zrobić to "zbiorowo" czy trzeba każdą ofertę osobno wchodzić i edytować? Chodzi mi głównie o opcję "na koniec okresy promowania". Pozdrawiam

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@PLsalenet Nie ma takiej możliwości. Należy każdą ofertę edytować z osobna. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów