Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy muszę odpowiadać na każdy wpis w centrum wiadomości? Jeśli tak to jak zablokować kogoś kto nie kupuje, ale pisze i nie wiem czego chce.
@ElaEla7 na pierwszą trzeba odpowiedzieć, ale jak jest kontynuacja rozmowy, bo jak zada pytanie do innego produktu to nie jestem pewny czy nie liczą tego jako nową wiadomość 🙂
Czyli zablokować się go nie da? Podaje się jako [edycja]
@ElaEla7 Nie da się, ale jak ubliża to należy delikwenta zgłosić i Allegro go upomni albo zablokuje.
pisze, że sprawdza moją sprzedaż, nie ubliża. To co pisze można podciągnąc jako zastraszanie.
nie wiem jak to zrobic
@ElaEla7 wejdź na okienko rozmowy z tym blizniakiem i naciśnij na klawiaturze lewy alt albo lewy klawisz windows (takie 4 kwadaciki) razem z klawiszem PrtSc na klawiaturze ekran mignie screenshoot zapisze się w dokumentach moje obrazy potem wklej plik w tamten formularz
ale tu wysłałam
zrobiłam tak, ale nie wiem gdzie to poszło
@ElaEla7 klikasz na ten pomarańczowy wyraz formularz w treści piszesz i wklejasz / dodajesz załączniki co trzeba i w treści dopisz nick moderatorki co ci podesłała link powinno trafić do niej bezpośrednio
wysłałam tu na forum i przez formularz, tu na gadane jest cała rozmowa, bo printscreen mi ucięło.
nie panikuj moderatorki ogarną jakby co poproszą o dodatkowe wyjaśnienia @ElaEla7
Mam podejrzane telefony, które jak sprawdzam nie istneją, więc jednak boję się.
@ElaEla7 dziękuję za te zrzuty, ale nie ma w nich dowodów na nękanie. Nie jest to pracownik Allegro, ale kupujący po prostu zadaje Ci pytania dotyczące produktu. Nie mamy więc podstaw, aby zablokować jego konto.
Czyli mam to zignorować i nie odpowiadać dalej?
@ElaEla7 tak, nie musisz odpowiadać na kolejne pytania.
dziękuje bardzo
Pierwsze pytanie i pierwsza odpowiedź się liczy, dlatego konta firmowe mają BOTy.
Dzień dobry, proszę o przedstawienie karty charakterystyki zgodnej z dyrektywą Reach potwierdzająca bezpieczeństwo tego produktu (określonych w dyrektywie EU w sprawie ogólnego bezpieczeństwa produktów 2001/95/WE).
17:58
Przepraszam, ale nie wiem o co chodzi.
Ja nie sprzedaję substancji i mieszanin sklasyfikowanych jako niebezpieczne.
18:49
biżuteria podlega pod dyrektywę REACH w kwestii zawartości metali (kadm, ołów, nikiel).
19:23
Co Pan kupił?
Widzę, że Pan nic nie kupił. Jeśli obawia się Pan tego pierścionka proszę nie kupować.
19:51
chodzi o sprzedawanie produktu zgodnego z przepisami
22:59