anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zaplanować dwa terminy urlopu?

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

Konkretnie:

Jak zaplanować dwa urlopy następujące po sobie ? Pierwszy 23-27 grudnia, drugi 30-31 grudnia. Zakładka do zaplanowania urlopu jest jedna, po rozpoczęciu pierwszego terminu będzie mniej jak 7 dni do drugiego terminu. Bo mam nadzieję, że wtedy aktywuje się nowa zakładka z terminem.

Pozdrawiam M.

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@piekarniamax Zaplanowanie urlopu w ten sposób nie jest możliwe. Możesz zaplanować jeden urlop i kiedy się zakończy - kolejny. Za każdym razem od momentu planowania do rozpoczęcia musi być przynajmniej 7 dni.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

A jaki jest tego sens ? Tzn. brak możliwości zaplanowania dwóch urlopów w krótkim odstępie czasu.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@piekarniamax Takie są zasady tej opcji - urlop może być zaplanowany najpóźniej 7 dni przed rozpoczęciem, żeby informacja pojawiała się w ofertach z wyprzedzeniem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

Nie o tym piszę. Piszę o tym, że nie mogę zaplanować dwóch  krótkich urlopów w krótkim odstępie czasowym. 

oznacz moderatorów

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

Nie, nie znalazło się rozwiązanie. Brak nawet sensownej odpowiedzi.

oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Nie da się tak ustawić, z tymi urlopami na allegro są same problemy i nic się nie zmienia...

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Musisz napisać od 23 -do 31 grudnia ,no chyba że już sporo masz w tym roku wykorzystane i ci nie starczy .Tu urlop niewykorzystany nie przechodzi na rok kolejny więc skoro go jeszcze masz to pisz .

oznacz moderatorów

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

Ale ja chcę mieć dwa krótkie i w przerwie zarabiać dla siebie i Allegro.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

piekarniamax wydłuż czas wysyłki i po sprawie , urlop jest tylko informacją w ofertach  ,a czas wysyłki musisz do niego dostosować .

oznacz moderatorów

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

Nie chcę kombinować i wydłużać czasu wysyłki. Sprzedaję pieczywo. Już i tak mam pytania czy wysyłam świeże.

oznacz moderatorów

majster_man
#14 Krzewiciel#

Powinna być możliwość wyłączenia sprzedaży wszystkich ofert jednym przyciskiem i wznowienia ich jak przyczyna naszej nieobecności ustąpi. Było by to bardzo pomocne. Sanepid albo kontrola skarbowa może zablokować funkcjonowanie firmy w każdej chwili.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

majster_man ależ jest - ,,moje oferty - zaznacz wszystkie - zakończ ,, , wznowienie również dziecinnie proste .

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Proste ,ale nie jest tak że ponowne wystawianie to ponowne koszty (chyba że sprzedajesz w kategoriach gdzie wystawianie jest za darmo) .

oznacz moderatorów

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

Nie chcę zakończyć i wznawiać. Kupujący może nie znaleźć oferty.

Chcę prostą rzecz. Możliwość zaplanowania nie tylko najbliższego urlopu, ale i następnych, np. na cały rok. Komu to przeszkadza ? 

oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Tak jest od kilku lat, allegro nic z tym nie robi ani nie zrobi, kiedyś pracownik allegro napisał tutaj że nie mają w planach żadnych zmian z urlopami na allegro...

oznacz moderatorów

piekarniamax
#7 Wielbiciel#

Dziękuję. To jest wyjaśnienie. Nie, bo nie. I już.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów