Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Konkretnie:
Jak zaplanować dwa urlopy następujące po sobie ? Pierwszy 23-27 grudnia, drugi 30-31 grudnia. Zakładka do zaplanowania urlopu jest jedna, po rozpoczęciu pierwszego terminu będzie mniej jak 7 dni do drugiego terminu. Bo mam nadzieję, że wtedy aktywuje się nowa zakładka z terminem.
Pozdrawiam M.
@piekarniamax Zaplanowanie urlopu w ten sposób nie jest możliwe. Możesz zaplanować jeden urlop i kiedy się zakończy - kolejny. Za każdym razem od momentu planowania do rozpoczęcia musi być przynajmniej 7 dni.
A jaki jest tego sens ? Tzn. brak możliwości zaplanowania dwóch urlopów w krótkim odstępie czasu.
@piekarniamax Takie są zasady tej opcji - urlop może być zaplanowany najpóźniej 7 dni przed rozpoczęciem, żeby informacja pojawiała się w ofertach z wyprzedzeniem.
Nie o tym piszę. Piszę o tym, że nie mogę zaplanować dwóch krótkich urlopów w krótkim odstępie czasowym.
Nie, nie znalazło się rozwiązanie. Brak nawet sensownej odpowiedzi.
Nie da się tak ustawić, z tymi urlopami na allegro są same problemy i nic się nie zmienia...
Musisz napisać od 23 -do 31 grudnia ,no chyba że już sporo masz w tym roku wykorzystane i ci nie starczy .Tu urlop niewykorzystany nie przechodzi na rok kolejny więc skoro go jeszcze masz to pisz .
Ale ja chcę mieć dwa krótkie i w przerwie zarabiać dla siebie i Allegro.
piekarniamax wydłuż czas wysyłki i po sprawie , urlop jest tylko informacją w ofertach ,a czas wysyłki musisz do niego dostosować .
Nie chcę kombinować i wydłużać czasu wysyłki. Sprzedaję pieczywo. Już i tak mam pytania czy wysyłam świeże.
Powinna być możliwość wyłączenia sprzedaży wszystkich ofert jednym przyciskiem i wznowienia ich jak przyczyna naszej nieobecności ustąpi. Było by to bardzo pomocne. Sanepid albo kontrola skarbowa może zablokować funkcjonowanie firmy w każdej chwili.
majster_man ależ jest - ,,moje oferty - zaznacz wszystkie - zakończ ,, , wznowienie również dziecinnie proste .
Proste ,ale nie jest tak że ponowne wystawianie to ponowne koszty (chyba że sprzedajesz w kategoriach gdzie wystawianie jest za darmo) .
Nie chcę zakończyć i wznawiać. Kupujący może nie znaleźć oferty.
Chcę prostą rzecz. Możliwość zaplanowania nie tylko najbliższego urlopu, ale i następnych, np. na cały rok. Komu to przeszkadza ?
Tak jest od kilku lat, allegro nic z tym nie robi ani nie zrobi, kiedyś pracownik allegro napisał tutaj że nie mają w planach żadnych zmian z urlopami na allegro...
Dziękuję. To jest wyjaśnienie. Nie, bo nie. I już.
Pozdrawiam.