Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem sprzedawcą na allegro i nie mogę się zarejestrować w "one fulfilment", bo jak wpisuję swój email to pisze mi, że jestem już zarejestrowany w systemie. Czy muszę rejestrować się na nowy email lub jak w ogóle mogę się zarejestrować, proszę o instrukcję.
@Suvenir76 już działam w Twojej sprawie, dlatego na razie poproszę Cię o cierpliwość. Jak tylko dostanę wieści, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Suvenir76 dostałam już informację, że muszą to być zupełnie odrębne konta, więc adres e-mail powinien być inny.
Utworzyłem konto dla One Fulfillment, ale nowe konto zostało utworzone dla sprzedaży, a główne konto nie ma dostępu do One Fulfillment, dlaczego tak się dzieje!
Witam, mam pytanie dotyczące konta One Fulfillment. Na moim głównym koncie gdzie nie korzystam z tej usługi kupiłem Abonament, czy mogę jakoś połączyć ten Abonament z moim kontem One Fulfillment czy będę musiał płacić za 2 abonamenty?
@Suvenir76 Konta możesz powiązać, jeśli na przynajmniej jednym z nich jest aktywny Abonament. Sprawdź tutaj jak to zrobić.
Poiązałem konta, ale status abonamentu "brak". Jak zrobić go aktywnym?
@Suvenir76 powiązanie kont nie sprawi, że na obu będziesz mógł korzystać z abonamentu. Da Ci natomiast możliwość szybkiego i łatwego przełączenia się na to, którym w danym momencie chcesz zarządzać. To znaczy, że nie musisz za każdym razem logować się na dane konto, aby wprowadzić zmiany lub wystawić ofertę. Natomiast jeśli chcesz korzystać z abonamentu na obu kontach, to na każdym koncie musisz wykupić go osobno.
@Suvenir76 skonsultuję to z zespołem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Suvenir76 mam już potwierdzenie, że w ramach fulfilmentu nie możesz połączyć tych kont. Z konta Suvenir76 możesz prowadzić dotychczasową sprzedaż, ale sprzedaż w fulfilment możesz prowadzić tylko w ramach konta Pets_Life. Nie da się tego w tej chwili inaczej obejść.