Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
proszę o pomoc wczoraj allegro usuneło nie słusznie wystawiony komęntarz dzis mam wystawiony nowy od taj samej pani ona się poprostu bawi cy jstnieją tacy ludzie
tego komentarza Ci nie usuną , musisz się dogadać z klientką,
proszę o podanie dział komęntarzy
Ale tu na forum nie usuną, nie ma działu komentarzy. ale taki komentarz trudno będzie usunąć- brak podstaw.
brak podstawy już rozmawiałam z pracownikiem allegro no też brak podstawy ona poprostu mnie poniżyła i bardzo konfliktowa zestaw przyjełam kasę zwruciłam pomogłam pozbyc się problemu komęntarz jeden usunięty i wystawiła drugi a allegro odpisuję że brak podstawy
ale kto ci usunął pierwszy komentarz? Jak usunal pierwszy to znaczy że jakoś się da
pierwszy komentarz usuneło allegro wystawiła drugi no ten to jest poniżający mnie poprosu ta pani mnie poniżyła
Samo nie usunęło . Musiałaś jakoś zgłosić więc zrób tak samo
Na przyszlosc nie zglasza sie usuniecia komentarza od razu bo wkurzony kupujacy opini swojej pilnuje jak dziewica cnoty i zaraz wstawi kolejny daj mu zapomniej o sprawie do tygodnia czasu bo na poczatku to bedzie sprawdzam 5x dziennie czy komentarz jest
pracownik allegro
i skim mam się dogadac
z kim tu się dogadac to nie ja ją ponirzyłam tylko ona mnie zrobiłam dobry uczynek to mi się tak odpłaciła
A czego dotyczy ten komentarz, niesłuszny?
"Pani bardzo arogancka, kontakt z nią na bardzo słabym poziomie kultury, poprzednia opinia niestety została usunięta. Jednakże nie polecam zakupów."
ta pani to ona mnie obrarza na to wygląda że ta pani to już przesadza i proszę o podani linku lub telefon dział komentarzy
nie ma takiego działu.
w ajki spoosb usunieto poprzedni kometarz? jak to sprawiłaś? idź tą samą drogą po prostu
@client11546 Proszę napisz do nas przez formularz.
tak to ten komentarz
@client11546 a z jakiego powodu allegro usunęło ten poprzedni komentarz, co napisali?
jaki powód taki że ta pani odesłała paczkę i wyraziłam zgodę kasa została zwrucona przez allegro zgłosiłam ten problem do allegro pracownik allegro bo ja nie złamałam zadnego regulaminu pracownik allegro usunoł tej pani na mojm koncie więc wysyawiła drugi jeszcze leprzy poprostu ta pani ponirzyła mnie totalnie za co że zrobiłam jej przysługę i dlaczego spadło tak drastycznie moje polecam
jaki powód bo nie złamała żadnieg regulaminu paczkę dostała zgodziłam się dobrowolnie i nie musiałam ale zgodziła się dobrowolni żeby nie miała z tym zestawem problemie no tak się odwdzieczyła dobrym słowen allegro anulował a ona wystawiła drugi