anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zmienić rozmiar sprzedawanej rzeczy

9_miesiecy_
#8 Zapaleniec#

Wystawiam aukcje z bielizną, mam problem ze zmiana rozmiaru konkretnego biustonosza po wprowadzenia obowiązku podawania kodu EAN. Rozmiar i marka należące do parametrów produktu są przypisane na stałe. Po wpisaniu nr EAN konkretnego rozmiaru z modelu nie mam możliwości zmiany rozmiaru. Proszę o pomoc, czy coś źle robię

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

mdrogeria
#21 Demiurg#

9_miesiecy_ w formularzu kliknij ,,usuń produkt z oferty ,, i utwórz nowy z właściwym rozmiarem .

oznacz moderatorów

9_miesiecy_
#8 Zapaleniec#

Dziękuję, pomogło. Jednak nie rozwija się tabelka z dostępnymi rozmiarami oferowanymi w konkretnym modelu

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

9_miesiecy_ a w zakładce ,,,więcej parametrów ,,, ?

oznacz moderatorów

9_miesiecy_
#8 Zapaleniec#

W trakcie wystawiania oferty jest możliwość zmiany rozmiaru i tu wszystko jest OK. Jednak po wystawieniu oferty, wchodząc w aukcję z przypadkowym rozmiarem było widać jakie są dostępne rozmiary z danego modelu w formie kwadracików z rozmiarami. Teraz tego nie ma.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

9_miesiecy_
#8 Zapaleniec#

może i tak, jednak nigdy nie korzystałem z opcji wielowariantowości, po wybraniu rozmiaru samo się tak grupowało i pokazywało dostępne rozmiary z modelu. Czy coś się zmieniło ?

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

Tabele rozmiarów może o tym mówisz

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

9_miesiecy_ musisz polączyć w ofertę wielowariantową tu -https://allegro.pl/variants-editor-web/

oznacz moderatorów

9_miesiecy_
#8 Zapaleniec#

Już się wyjaśniło, jeden parametr był inny i dlatego samo nie połączyło, tak mi się wydaje

oznacz moderatorów

9_miesiecy_
#8 Zapaleniec#

To wystawianie zrobiło się straszne, trzeba wziąć każdy sprzedawany przedmiot do ręki i spisać kod EAN, strasznie pracochłonne. Może jest jakaś inna metoda ??? 

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

9_miesiecy_ EANy z faktury zakupu. Tak jest szybciej. A jeśli ich nie ma to ze strony producenta tam też bywają

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

jest jeszcze Wystaw oferty z pliku

https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wystaw-z-pliku

ale nie wiem czy to ułatwienie

oznacz moderatorów