Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję na koncie firmowym, i wszystkie oferty mam oznaczone zapłać za 60 dni.
Nie chcę żadnych dodatkowych opłat z Allegro Pay, jak z to wyłączyć?
@CHECINIAKI Muszę Cię rozczarować - NIE MOŻESZ TEGO WYŁĄCZYĆ...
Jak to nie mogę? U innych, dużo większych sprzedawców nie ma tego oznaczenia.
Sama, jako kupująca za pomocą swojego konta firmowego nie aktywowałam Allegro Pay i nie zamierzam.
@CHECINIAKI na koncie firmowym nie da się aktywować Allegro Pay 🙂
Nie aktywowałaś kredytu dla siebie (Allegro Pay Business), na potrzeby zakupowe twojej firmy.
Chodzi o Allegro Pay, które jest dostępne dla klientów na ich prywatne zakupy w kredycie od Allegro - tego nie wyłączysz u siebie na koncie firmowym.
@CHECINIAKI a nie mylisz Allegro Pay z Allegro Pay Business ?
Kurde, może mylę.
Cyt.: "Od 3 lipca opłata za zakupy opłacone przy pomocy Allegro Pay. Opłata wyniesie 0,43% brutto łącznej wartości zamówienia i kosztów wysyłki, ale nie więcej niż 6,15 zł brutto, będzie pobierana od sprzedających na kontach firmowych".
Czyli jak ktoś kupi u mnie z Allegro Pay , to ja będę płacić dodatkowo?
Tak, o Smarcie w górę też już czytałam.
Taki wątek był już poruszany. Co myslicie o tym, formularzu odstąpienia:
To dotyczy allegro pay dla klientów. Ty nie możesz zrezygnować z udostępniania tej formy płatności.
Na szczęcie mało kto, albo nawet nikt u mnie nie wybrał do tej pory takiej formy płatności.
Skąd wiesz? Gdzie masz takie informacje?
Właśnie wrócilam do maila , ktory dostalam od Allegro 25 kwietnia 2023.
Metody finansowania zakupow w twoim sklepie, w pierwszym kwartale 2023 r.:
Allegro Pay - 47 transakcji
Raty PayU - 0 transakcji
- w tym: Raty Zero - 0
Allegro Pay Business -0
Stąd wiem, sprawdź sobie maila.
Rzeczywiście - dzięki za podpowiedź - nawet nie wiedziałem, że coś takiego wysłali... Kiedyś w każdym mailu z płatnością była informacja o rodzaju wpłaty (np jaki bank, czy przelew itd...)