Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy jest możliwośc, aby jedna firma posiadała dwa konta na allegro pod inną nazwą. Przykład:
Sklep A rejestruje konto firmowe na allegro i zaczyna sprzedaż, teraz ten sam sklep A chce otworzyć drugi sklep na allegro z tym samym numerem nip i praktycznie z tym samym towarem. Czy allegro nie zablokuje kont? Jak to wygląda w praktyce?
@Fryzshoop tak, na jeden NIP możesz mieć kilka kont firmowych na Allegro.
Zerkniesz czy moje konto ma już coś zalożonego, przez przypadek wczoraj próbowałem coś zrobić, ale podałem dwa inne meile.
@Fryzshoop na numer NIP przypisany do konta, z którego piszesz jest założone tylko jedno firmowe konto, a adres e-mail musi być inny na tym drugim koncie. Bo akurat adres e-mail może być przypisany tylko do jednego konta.
Czy na dwóch kontach można mieć te same skopiowane oferty?
Jeśli nie, to mogę wystawić w innych dozwolonych kategoriach?
@Fryzshoop możesz mieć kilka kont firmowych na tą samą firmę i NIP, to nie jest zabronione, ale każde konto musi mieć inny adres mailowy. Reszta (nazwa, nip, nr telefonu, nr konta itp.) może być taka sama.
Pozwolę sobie odświeżyć temat - czy wciąż na ten sam NIP, numer telefonu, rachunek bankowy, adresu magazynu) ale inny adres email można założyć konto firmowe o innej nazwie?
Trzeba to zrobić tak samo jak przy zakładaniu nowego konta, czy można jakość dodać nowe konto na zasadzie
Admin
- konto1
- konto2
- itd