Jeden nip- dwa konta sprzedażowe

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Cześć, czy jest możliwośc, aby jedna firma posiadała dwa konta na allegro pod inną nazwą. Przykład:
Sklep A rejestruje konto firmowe na allegro i zaczyna sprzedaż, teraz ten sam sklep A chce otworzyć drugi sklep na allegro z tym samym numerem nip i praktycznie z tym samym towarem. Czy allegro nie zablokuje kont? Jak to wygląda w praktyce?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Fryzshoop tak, na jeden NIP możesz mieć kilka kont firmowych na Allegro.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Zerkniesz czy moje konto ma już coś zalożonego, przez przypadek wczoraj próbowałem coś zrobić, ale podałem dwa inne meile.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Fryzshoop na numer NIP przypisany do konta, z którego piszesz jest założone tylko jedno firmowe konto, a adres e-mail musi być inny na tym drugim koncie. Bo akurat adres e-mail może być przypisany tylko do jednego konta.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czy na dwóch kontach można mieć te same skopiowane oferty?
Jeśli nie, to mogę wystawić w innych dozwolonych kategoriach?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Fryzshoop możesz mieć kilka kont firmowych na tą samą firmę i NIP, to nie jest zabronione, ale każde konto musi mieć inny adres mailowy. Reszta (nazwa, nip, nr telefonu, nr konta itp.) może być taka sama.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Pozwolę sobie odświeżyć temat - czy wciąż na ten sam NIP, numer telefonu, rachunek bankowy, adresu magazynu) ale inny adres email można założyć konto firmowe o innej nazwie?
Trzeba to zrobić tak samo jak przy zakładaniu nowego konta, czy można jakość dodać nowe konto na zasadzie
Admin
- konto1
- konto2
- itd