Już nie wiem co mam poprawić w tej ofercie (Piszczałka podhalańska flet nr: 18313848078) czarna magi
@_janek_1 Czy możesz napisać coś więcej? Na czym polega problem?
Oferta jest odrzucana a nie wiem gdzie tkwi błąd?
Wykonuję piszczałki podhalańskie, w różnych odmianach: końcówka, trój otworowa, sześciotorowa, dęte instrumenty ludowe, flety. Nie wiem co jest powodem, że przedmiotowa piszczałka trój-otworowa jest nie zatwierdzona.
@_janek_1 Proszę, podaj więcej szczegółów. Czy podczas próby wystawienia oferty pojawia Ci się jakiś komunikat?
Pewnie coś w opisie. Nie ma tam żadnego - Zachęcam na pozostałe aukcje, numeru telefonu, kosztów, informacji o wysyłce albo innych rzeczy?
@_janek_1 przy odrzuceniu powinieneś otrzymać informację dlaczego nie może ona zostać wystawiona.
Powody, dla których odrzuciliśmy ofertę i wskazówki, jak ją poprawić zobaczysz w kilku różnych miejscach:
- w formularzu wystawiania w postaci komunikatów w lewym dolnym rogu
- gdy w Moim asortymencie klikniesz [popraw błędy] przy danej ofercie
- w powiadomieniach mejlowych o wystawieniu oferty.
Wyświetla się taki komunikat ale kompletnie go nie rozumiem: Istnieje produkt, który lepiej pasuje do oferty: Piszczałka podhalańska flet trójotworowy, id: bff64f87-76e2-4252-9575-a00b4a1eab13, EAN: .
To sugestia z katalogu Allegro. System wykrył, że w katalogu jest już produkt i proponuje podpiąć pod niego Twoją ofertę.
Jeśli przedmiot jest taki sam - podepnij ofertę do tego produktu.