Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mój poprzedni post został zamknięty bez możliwości wyjaśnień. założyłam konto na początku lutego 5/02 lecz do tej pory nie otrzymałam obiecanego kodu 800 zł za otwarcie konta w Alior Bank. Jak długo będę jeszcze czekać? Konto założone na login wergru123 jestem pewna że otwierałam konto na allegro z linku z banku, lecz jeżeli faktycznie pomyliła. Się i zapomniałam o linku co mogę teraz zrobić? Otworzyć nowe konto allegro i na nim zacząć sprzedawać. Proszę o ponowna weryfikację konta allegro.
@wertikal1986 twój poprzedni post jest nadal widoczny i nie został w żaden sposób zamknięty. Poprosiłam o weryfikację konta, które wskazałaś i z naszych informacji wynika, że nie zostało zarejestrowane przez link. Dopytam o możliwość rejestracji nowego konta i wrócę do Ciebie z informacją.
Super, dziękuję bardzo. Czekam w takim razie na jakieś informacje.
?
Chyba że mogę udowodnić to że mam link z Alior banku dla otwarcia konta allegro z promocją.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ dowiem się dziś czy można coś z tym kontem zrobić czy nie?
@wertikal1986 na ten moment nie mam jeszcze dalszych informacji. Dopytuję o to. Dam znać jak tylko czegoś się dowiem. Proszę Cię o cierpliwość.
????
@wertikal1986 proszę o cierpliwość, konsultujemy sprawę.
Witam, długi trwa ta konsultacja.
Proszę o odpowiedź
@wergru123 przepraszam Cię za to, że musiałaś czekać na odpowiedź. Jeżeli pierwsze konto nie zostało zweryfikowane, przy ponownym założeniu przez link promocja powinna naliczyć się poprawnie.
Dziękuję za odpowiedź, czyli zakładam po przez link z Alior Bank konto na allegro i powinnam otrzymać kartę promocyjną. Tylko że wtedy nie spełniam jedegk warunku już raz zostało założone konto na dany nr NIP.
@wergru123 tu właśnie pojawia się aspekt: czy te pierwsze konto, które zakładałaś zostało zweryfikowane. Jeżeli nie, to karta powinna zostać przyznana, jeżeli tak, nie spełnisz już warunków promocji.