anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Karta 800 zł Alior Bank

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

Witam, mój poprzedni post został zamknięty bez możliwości wyjaśnień. założyłam konto na początku lutego 5/02 lecz do tej pory nie otrzymałam obiecanego kodu 800 zł za otwarcie konta w Alior Bank. Jak długo będę jeszcze czekać? Konto założone na login wergru123 jestem pewna że otwierałam konto na allegro z linku z banku, lecz jeżeli faktycznie pomyliła. Się i zapomniałam o linku co mogę teraz zrobić? Otworzyć nowe konto allegro i na nim zacząć sprzedawać. Proszę o ponowna weryfikację konta allegro.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

wertikal1986
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wertikal1986 twój poprzedni post jest nadal widoczny i nie został w żaden sposób zamknięty. Poprosiłam o weryfikację konta, które wskazałaś i z naszych informacji wynika, że nie zostało zarejestrowane przez link. Dopytam o możliwość rejestracji nowego konta i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

Super, dziękuję bardzo. Czekam w takim razie na jakieś informacje.

oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

?

oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

Chyba że mogę udowodnić to że mam link z Alior banku dla otwarcia konta allegro z promocją. 

oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  dowiem się dziś czy można coś z tym kontem zrobić czy nie?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wertikal1986 na ten moment nie mam jeszcze dalszych informacji. Dopytuję o to. Dam znać jak tylko czegoś się dowiem. Proszę Cię o cierpliwość. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

????

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@wertikal1986 proszę o cierpliwość, konsultujemy sprawę.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

wergru123
#7 Wielbiciel#

Witam, długi trwa ta konsultacja. 

Proszę o odpowiedź 

oznacz moderatorów

wergru123
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wergru123 przepraszam Cię za to, że musiałaś czekać na odpowiedź. Jeżeli pierwsze konto nie zostało zweryfikowane, przy ponownym założeniu przez link promocja powinna naliczyć się poprawnie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wergru123
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź, czyli zakładam po przez link z Alior Bank konto na allegro i powinnam otrzymać kartę promocyjną. Tylko że wtedy nie spełniam jedegk warunku już raz zostało założone konto na dany nr NIP.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wergru123 tu właśnie pojawia się aspekt: czy te pierwsze konto, które zakładałaś zostało zweryfikowane. Jeżeli nie, to karta powinna zostać przyznana, jeżeli tak, nie spełnisz już warunków promocji. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów