Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zniżka znajduje się w Centrum zniżek pod nazwą "Zacznij sprzedaż z Allegro Smart!", wystarczyło ukończyć kurs i mimo ukończenia w momencie gdy próbuję dodać do cenników Allegro Kurier UPS automatycznie wskakuje mi opłata poza Allegro Smart (12,99zł) zamiast (3.99zł).
@huzarbiz w tej promocji ze Smarta będziesz rozliczany normalnie tak jak inni Sprzedający, po prostu nie musisz spełnić wszystkich warunków jesli zaczynasz sprzedaż. To jakie opłaty poniesiesz za przesyłkę zależy od metody dostawy. Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w tym artykule.
A jakie konkretnie warunki muszę spełniać z tą promocją?
udostępnij w swoich ofertach przynajmniej jedną z poniższych metod dostawy w ramach Allegro Smart!:
Co zrobić aby przy wyborze dostawy Inpost w ofercie była możliwość darmowej wysyłki ze smartem?@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Chodzi o to, że chciałbym aby w mojej ofercie była możliwość darmowej wysyłki z Inpostem.
@huzarbiz Musisz spełnić kilka warunków opisanych tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/co-zrobic-aby-moje-oferty-by...
Widziałem że jest teraz możliwość do końca września w momencie po ukończeniu kursu, mimo ukończenia, nie wiem jak dodać inpost smarta.