Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej.
Mam w panelu wiszące środki i info, że "Czekamy na weryfikację Przelewy24". Przelew na 1,01 zł poszedł i zdążył już nawet wrócić.
/1/ Dlaczego ta kasa tam wisi?
/2/ Kiedy zostanie mi zwrócona?
Pozdrawiam
@Speaker-Center Standardowy czas weryfikacji w Przelewach24 może potrwać do 5 dni roboczych, a środki zostaną wypłacone na Twoje konto po jej pozytywnym zakończeniu.
Czołem. Niestety nadal nic się nie dzieje.
@Speaker-Center, z tego, co widzę, dokumenty wysłane do weryfikacji są niekompletne. Musisz przesłać skan lub czytelne zdjęcie dowodów tożsamości wszystkich wspólników firmy. Dokument załączysz np. poprzez tę zakładkę.
Ok, dziękuję. Od kiedy taka sytuacja ma miejsce? Mam wrażenie, że w zeszłym roku jakieś wpłaty od Państwa przychodziły? Coś się zmieniło?
@Speaker-Center, być może do tej pory wypłacałeś środki u drugiego operatora płatności, czyli PayU? 🙂
Nie mam pojęcia. Wysłałem już skan dowodu. Czekam.
Nadal nie mam ani środków ani informacji, co dalej.
@Speaker-Center Cześć. Skontaktuję się w tej sprawie z Operatorem płatności i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Speaker-Center Operator nie otrzymał od Ciebie wymaganych dokumentów. Dokumenty powinieneś zamieścić poprzez zakładkę Ustawienia wypłat. Napisaliśmy do Ciebie w tej sprawie wiadomość mejlową.
Kiedy uzupełnisz dokumenty, to daj proszę znać - poproszę Operatora o przyspieszenie weryfikacji.
Dzień dobry!
Ależ przesłałem już jakiś czas temu skan brakującego dowodu osobistego. Teraz dodałem jeszcze drugi, który już chyba wcześniej był wysłany.
Czego jeszcze brakuje?
@Speaker-Center Konto do wypłat jest już aktywne 🙂