Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mamy 150 pozytywncyh komentrzy.
3 negatywne.
3 negatywne zostaly dodane z tego samego miejsca w Polsce.
Z tego samego kodu pocztowego.
Czy mieliscie podobna sytuacje ? Czy allegro w Waszym przypadku zareagowało?
U nas jest odpowiedz, ze nic w tym dziwnego, ze 3 komentarze negatywne, ktore posiadmy zostaly dodane z tego samego miejsca w Polsce.
@CBDVITMED_PL zapewne z innych kont , ale spróbujemy pogadać z moderatorami @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tak z inncyh kont, ale z tego samego miejsca.
Z jakimi moderatorami ?
@CBDVITMED_PL pracownikami allegro , zaczekaj niebawem ktoś się wlączy .
Juz rozmawialem niby zweryfikowali sprawe przez dzia bezpieczenstwa i nie widza nic dziwnego, ze 3 komentarze negatywne sa dodane z tego samego kodu pocztowego.
Sa to jedyne 3 negatywy na naszym koncie i 3 zostaly dodane z tego samego miejsca z tego samego kodu pocztowego. 140 pozytywnych opini jest juz normalne.
I akurat 3 komentarze , zeby spadlo na 97.8 i zabrało smarta.
Cos strasznego, ze allegro nic z tym nie chce zrobic gdzie widac, ze to konkurencja poprosiła kolege zeby dokonal zakupu.
Nikt sie za bardzo nie wlacza czy Wy mieliscie taka sytuacje, zeby 3 negatywy dostac z tego samego miejca a allegro nie chce nic z tym zrobic? To sa jedyne nasze 3 negatywy i 3 zostaly dodane z tego samego kodu pocztowego. Mozna jakos z tym walczyc ?
Wywołamy jeszcze raz , może dziewczyny poszly na kawę .. albo coś 🍾
oczywiście że tak, masz jakiąś bliską konkurencje-miałem taką sytuacje.
Miałem tęż inne zdarzenie edna z firm z moich okolic co ogolnie handluje zabawkami dla dzieci i inymi perdołkami wtysłłi szpiega i zaczeli kopiować co my robimy, za jakiś czas gość Z Wawy co u nich kupił i wystawił komentarz negatywny- i dostał meila z moimi danymi żę to na moje zlecenie , zostały podane moje dane , Mistrzostwo zaraz potem dostałem kilka negatywów-perfidnośc do potęgi zaczołem googlowac ta osobe , jak sie okazuje znam ją kiedyś jako podwykonawc miałem kontakt z ich wczesniejszą firmą w 2009 roku pani etedy robiła pazurki miała jakiś salon mysmy wykonywali jakies zlecenie wtym lokalu dla własiciela od którega j ta cholera wynajmowała- na miescu powstała kłotnia własiciel poprosił nas o pomoc w naprawie na jej życzenie a ona zaczeła pomiatać moim ludzmmi slicznie podziekowałem i i odjechalismy że nie bedziemy w obecnosci tej pani pracować-i tu masz kontakt wrócił po14 latach- teraz pani robi pazurki, zajmuje sie spawaniem produkcją i jescze jest ekspertem jako mama w doradzaniu , no i oczywiscie sklep dla mamus i ich dzieci- kawał .......... nie umie nic to podrabia, ale góra z góra sie nie zejdzi ale człowiek z człowiekem tak- pewnie sie strykniemy gdzieś
Ale dotyczą różnych zakupów,? były jakieś zgłaszane problemy z tymi zakupami, czy tylko ktoś robi to celowo.🤔
Komentarze dotyczą tego samego produktu.
Nie były zgłaszane problemy , nie sa odbierane telefony.
Sa dodane z tego samego kodu pocztowego z innych kont.
Dodatkowo znalazlem kupujacego(taki sam login) na forum gdzie probuje kupic negatywne opinie.
Allegro to zweryfikowało i odpisali : "Nie widzimy łamaniu regulaminu". Przeciez to jest jakas farsa.