Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak mam nie mogę zalogować się do paczkomatów. Przesyłki kurierskie działają normalnie.
U nas nie wpuszcza w manadzera w ogole.
Nie idzie sie zalogować na ispost jak zwykle po pracach serwisowych @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nie da się generować etykiet
Ponieważ paczki nie są "opłacane" w systemie, więc etykiety do czasu "opłacenia" nie ma. Widzę w API paczki wiszące od kilku godzin na statusie "utworzono".
Witam Nie uzupełniają się numery paczkomatów które zostały wygenerowane na menager przesyłek w dniu dzisiejszym prosiłbym o informację czy również tak macie
@Dampol24_pl Cześć! Wyczyść proszę pliki cookies lub skorzystaj z innej przeglądarki i ponowne zaloguj się na konto Managera Paczek. Daj znać, czy problem wciąż występuje
paczki dzisiejsze od godziny 9 sie uzupełniają brak uzupełnienia od 22 do rana te które były generowane przed 8,00 kolejna tura była robiona po 9 i jest okej zalogowanie przelogowanie nic nie da
Witam kiedy będzie działać menadzer , tzn wygenerowane etykiety dalej widnieją jako niewygenerowane ...
po kontakt cię z infolinią usłyszałem ,że to problem allegro a nie wasz!!
na dodatek nie przypisują sie numeru nadania do zamówień
ja to w ogóle dziś nie mogę się zalogować do menedżera paczek na inpost 😕
teraz całkiem manager paczki przestał działać
na twiterze jest informacja:
"Dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za utrudnienia. Problem jest globalny, a nasz dział IT już pracuje nad jego rozwiązaniem. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości."
Dokładnie , przestał działać menadzer .. rano chodził a od godz 11:xx już nie da się zalogować
Nie da się wygenerować etykiety, co wy odwalacie?
kolejna firma testująca na produkcji
Nadal nie można się zalogować. Jak żyć?
żyj kolorowo 😁
Hallo?! co z awarią menagera? Jak mamy robić paczki?
Świetnie kilkadziesiąt paczek sobie czeka niby są dodane ale nie można wydrukować etykiet. Po wylogowaniu z menagera i próbie ponownego zalogowania wyskakuje komunikat błędne hasło.
Znowu nie działa !!! rano do 11 było ok i strona padła !!
Spokojnie technicy inpostu wiedzą o awarii, mi od rana nie działało, ale właśnie minutę temu mogłem już się zalogować. więc pewnie u was też nie długo zacznie działać.
cierpliwości