Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie nadania przesyłki pojawia się komunikat :
Błąd przetwarzania
Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy
Nie mogę przejść pierwszej strony, gdzie podaje się rozmiar paczki, a sposób nadania zdaje się jest na kolejnej stronie. Mój nr telefonu cały czas jest taki sam i wcześniej normalnie wszystko działało, tylko dziś coś nie bardzo.
Co z tym fantem zrobić?
Chodzi o zamówienie nr c565a8c1-3344-11ed-8937-37bcc5d66991.
@brssklep w zakładce Zamówienia przejdź do Ustawienia zamówień -> Książka adresowa - Wysyłam z Allegro
Zrobiłem absolutnie nic. Dziś rano nadal nie działało. Popołudniu przeszło bez problemu. Jak dla mnie ewidentnie problem po stronie allegro.
Mam ten sam problem. Co robić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@twojezdrowie_org jak nadajesz przez allegro Nadaj przesyłkę wejdź do Ustawienia zamówień -> Książka adresowa - Wysyłam z Allegro i w książkę adresową uzupełnij/popraw ponownie numer telefonu i adres email w domyślnym użytkowniku
Kurier UPS też błąd,zmiany w ustawieniu nic nie dają
@akrom581 Pamięć przeglądarki i ciasteczka czyściłeś po zmianie danych. Może wystarczy się wylogować i odnowa włączyć przeglądarkę i się zalogować na allegro. Ewentualnie spróbuj w trybie prywatnym\incognito przeglądarki lub na jakiejś innej.
Zadziałało, dzięki 🙂
Witam
Mam problem z nadaniem paczki. Klient zakupił towar z kurierem DPD smart. Wypełniam wszystko i wyskakuje mi komunikat " Błąd przetwarzania. Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy"
Pierwszy raz coś takiego się pojawiło.
Nr klienta jest prawidłowy tak samo jak mój. O co może chodzić??
@ProstaElektryka jak nadajesz przez allegro Nadaj przesyłkę wejdź do Ustawienia zamówień -> Książka adresowa - Wysyłam z Allegro i w książkę adresową uzupełnij/popraw numer telefonu i adres email w domyślnym użytkowniku. Potem wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki.
Działa. Ślicznie dziękuję 🙂