Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący kupił ode mnie 10 czerwca telefon iPhone z odbiorem osobistym on niby z Poznania ja z Ostrowa Wielkopolskiego. Jego adres sprawdziłam w Google maps to jakieś pole zielone nie ma tam żadnych budynków. Zero kontaktu nie odbiera telefonu, jedyne co to wysłał mi jakaś wiadomość z jakimiś linkami które Allegro zablokowało w treści sugerując ze to oszustwo jest.
Prowizja nadal widnieje na moim koncie za te sprzedaż do której nie doszło i na pewno nie dojdzie z tym Panem
Moje pytanie jest w jakiś sposób mam zlikwidować te wiszącą prowizje żeby została anulowana za sprzedaż skoro do niej nie doszło ? Dzisiaj jest 5 dzień od transakcji do której miało dojść
Bardzo trudno odzyskać prowizję, masz odbiór osobisty a Allegro żąda dowodu na brak transakcji, o zwrot pisze się tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
napisałam właśnie do Allegro dziękuje za podpowiedz, ogonie jakiś masakra to jest ktoś sobie robi jaja coś tam wysyła z linku Allegro w treści to blokuje do mnie sugerując ze oszustwo a kasa dalej widnieje że niby sprzedane to nie zachęca w ogóle żeby wystawiać cokolwiek przez ten serwis
jaki jest średni czas odpowiedzi ze strony osób z Allegro co do odpowiedzi ?
Średni czas trudno oszacować ale w godzinach pracy powinni niebawem odpowiedzieć.