anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zniżka na start Allegro.

TRADAZONE
#2 Obserwator#

Podczas rejestracji popełniłem pomyłkę gdyż kliknąłem konto zwykłe zamiast konto firma. Próbowałem przekształcić na konto firma, lecz nie było takiej możliwości gdyż jak się okazało na konto firma można przekształcić tylko w przypadku JDG a w przypadku sp z o.o. nie ma takiej możliwości. Po telefonicznym skontaktowaniu się z allegro powiedziano mi że najlepszym wyjściem będzie zamknięcie tego konta , gdyż i tak nie ma możliwości jego aktywacji, i założenie nowego. Więc dosłownie w 5 minut zaknęliśmy tamto konto i na tym samym emailu otworzyliśmy nowe. Gdy otworzyłem nowe konto nie przyznano mi zniżki gdyż allegro stwierdziło że to konto jest powiązane z innym, a tylko na pierwsze konto istnieje możliwość otrzymania zniżki... A zaznaczam że tamtego konta nie dało się fizycznie aktywować. Moim zdaniem allegro postąpiło bardzo brzydko i nie profesjonalnie. Czy ktoś miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać ?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

A coś się zmieniło ze teraz ze zwykłego można przekształcić w JDG tylko? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

TRADAZONE
#2 Obserwator#

Przyznam że nie wiem , ale tak mi powiedziała Pani z obsługi... Nie weryfikowałem tej informacji czy czasem się nie pomyliła.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@TRADAZONE Widzę, że ta sprawa jest wyjaśniana w toku prowadzonej korespondencji mailowej. Poczekaj proszę na kolejną odpowiedź konsultanta.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów