anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący licytował 14 aukcji dla zabawy

Anias1967
#7 Wielbiciel#

Witam. Jestem sprzedawcą na allegro lokalnie od roku czasu lecz kolejny raz przytrafiła mi się taka sytuacja gdzie "kupujący" wylicytował mi towar i za niego nie zapłacił. Nigdzie tego nie zgłaszałam gdyż jestem sprzedawcą nie konfliktowym lecz teraz to co zrobiła jedna kupująca to przeszło po za granicę moich cierpliwości i postanowiłam udać się do was z pomocą mianowicie:

Użytkowniczka wylicytowała mi 14 aukcji (zakończyły się 10.08 oraz 11.08) po upływie 5 dni zakup został anulowany. Skontaktowałam się z Panią która licytowała z zapytaniem kiedy dokona płatności w odpowiedzi usłyszałam: "Wiesz co z tego towaru co kupiłam nie ma rzeczy które jakoś mnie interesują więc niech one się wznowią". Dostałam szoku co usłyszałam.

Teraz moje pytanie do grupy oraz do moderatorów: Co z taką osobą zrobić gdyż nie chciałabym aby to się powtórzyło. To nie jest jedna aukcja gdzie została zamrożona a "14 szt".

Z całego serca będę wdzięczna za waszą pomoc.

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Anias1967 Jeśli ta kupująca ponownie przystąpi do Twojej licytacji i po jej wygraniu znów jej nie opłaci, odezwij się do nas ponownie. Na tym etapie mogę jedynie zapewnić, że nie wspieramy takich praktyk. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@nat_not czy14 nieopłaconych ofert nie jest już wystarczającym powodem do pojęcia działania. Chociaż ☝️ pogrozić

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Anias1967 Niestety ale tak to jest na AL > Wpuść chama do biura, to atrament wypije

oznacz moderatorów