Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący założył dyskusję, z powodu nieotrzymania towaru (książki za 22zł). Byłam bardzo zdziwiona, bo transakcja miała miejsce 3 X 2022, na Allegro lokalnie. Jeszcze lepsze jest to, że w wiadomości domaga się albo zwrotu ponad 800zł, albo wysłania towaru (młotki, szlifierki itp.), który kupił u kogoś innego. Pomyślałam, że to pomyłka, odpisałam, nawet znalazłam i przesłałam etykietę Inpost i zrzut ekranu, gdzie doskonale widać, że paczkę odebrał. Teraz ani nie odpisuje, ani nie zamyka dyskusji. Nie wiem o co mu chodzi, może liczy na to, że spłacę mu cudze długi? Proszę, żeby moderator Allegro przyjrzał się tej dziwnej sytuacji. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sprawa rozwiązana, kupujący zamknął dyskusję.
@myszao980 Jest to ciekawy temat, ja niedawno miałem podobną dyskusję, zakup sprzed 14 miesięcy z żądaniem wyjaśnienia sytuacji. Zero odpowiedzi w dyskusji, dyskusja zakończona przez automat allegro po 30 dniach. Ogólnie podchodzi to pod kodeks karny.
Ale ten temat już się pojawiał na forum, więc podejrzewam jakiś nowy pomysł z facebooka na wyłudzenia.