Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie zgłosić że kurier DHL nie odebrał paczki ?
@Tulibizu Podaj mi numer tej paczki lub zamówienia.
AD00NIQUZ4
Czy mogą państwo zgłosić aby kurier podjechał do mnie po paczkę ? Dość pilne
Do jutra muszę wysłać 😞
@Tulibizu Obecnie w DHL trwa globalna awaria. Najprawdopodobniej właśnie dlatego kurier nie pojawił się po odbiór. Wszystkie przesyłki, które w związku z tymi utrudnieniami nie zostały nadane w terminie, będą automatycznie wyłączone ze statystyk Jakości sprzedaży.
Nie wiadomo ile to potrwa ? Bo kuriera nadal nie ma.
Cześć, @Tulibizu. Nie znamy dokładnego terminu zakończenia awarii.
Przepraszam za brak podjazdu - oddział dokłada wszelkich starań by odebrać przesyłki jak najszybciej.
Rozumiem, że terminowa wysyłka jest dla Ciebie ważna, dlatego automatycznie wykluczymy nieterminowe przesyłki z Twojej jakości sprzedaży.
Dziękuję i czekam na kuriera, można jakoś skontaktować się z kurierem ?
@Tulibizu, jesteśmy w ciągłym kontakcie z przewoźnikiem. Będziemy Was informować o postępach w tej sprawie!
Czy mogą państwo to zgłosić aby kurier podjechał do mnie po pacZke ?
@Tulibizu Konsultuję sprawę podjazdu po tę paczkę.
@wojtekmarchewka @Tulibizu Przepraszam, mój błąd. Potwierdzam, że problemy nie powinny już występować. Edytowałam moją odpowiedź.
Gdzie najbliżej mam paczkomat kod 86-022 Dobrcz
?
@Tulibizu Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości. Interweniujemy w sprawie podjazdu.
Była i może jest awaria DHL kurierzy rozkładają ręce.. Blik i karty płatności przy odbiorze też nie działały. Allegro jak zawsze na bieżąco .... Proponuje wprowadzić jeszcze więcej przewoźników ... Dziś awaria ORLEN - prosze napisać do Klientów, że nie otrzymają paczek na czas..
Czy przez paczkomat DHL POP mogę nadać tą paczkę ?
Czy przez paczkomat DHL pop mogę nadać paczkę ?