Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wytłumaczcie proszę po co i do czego ta bzdura została wprowadzona?
ps. nie piszę tu o Liczba sztuk
@nat_not Dzisiaj w tym samym temacie ale jako kupujący.
Kilka dni temu napisałaś: "Jest to opcja, którą wciąż rozwijamy." Super. Dziś robiłem zakupy i widzę że to prawda. Przykład:
No może algorytm zawiódł albo złe parametry w produkcie.
Poszukałem innej oferty powiązane z tym produktem. No jest taniej:
Ale nie ma informacji o wadze ani cenie jednostkowej. Czemu? Może w parametrach oferty coś jest:
No to mnie ścięło. Dopuszczalne odchylenie wagi 50%? Opakowanie w skrzyni z drewna?
@nat_not możesz to zgłosić do wyjaśnienia?
@annas14-firma, czy mogę Cię poprosić o linki do obydwu ofert?
@mr_oma Coś nowego w sprawie?
Pierwsza oferta bez zmian. 12 kg za 114,90 PLN to 38,30 zł/kg
Na drugiej jest zmiana. Teraz można otrzymać "więcej niż 10 kg do 15 kg" za 140,99 PLN a było tylko 109,70 PLN Może jest większe prawdopodobieństwo że będzie to bliżej 15 kg.
@annas14-firma, przepraszam Cię, że tyle czekałeś na moją odpowiedź. Druga oferta jest sprzedawana w kategorii, w której waga produktu rzeczywiście pozwala ustawić taki przedział.
Jeśli chodzi o cenę za jednostkę, to przy przedziale wagowym faktycznie nie jest ona łatwa do wyliczenia. Dlatego zdecydowaliśmy się stworzyć nowy parametr "waga w ofercie (kg)" przez który przeliczana jest cena ofertowa.
@annas14-firma, jeśli danego parametru nie ma, oznacza to, że parametr nie jest obowiązkowy. Waga produktu - ta z przedziałem jest obowiązkowa. Waga produktu z opakowaniem jednostkowym - po której wyświetlamy cenę za jednostkę już nie, dlatego nie ma jej we wszystkich ofertach, w tym ofercie OSA.
Ja tylko próbuję zrozumieć. I ne rozumiem. No może jestem za głupi.