Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie przesadzacie z tymi blokadami linków? Chciałam wystawić na lokalnym kieckę którą kupiłam w zeszłym tygodniu i założyłam raz na komunię. Stwierdziłam, że rozsądnie będzie podać link do aukcji gdzie ją kupiłam na głównym allegro gdzie znajdą więcej informacji. Wyświetlił się komunikat o linkach ale ponieważ tego co tam pisałam link do głównego allegro nie naruszał, a przycisk wystawiania nadal był pomarańczowy to próbowałam wystawić dalej. 20 prób dalej nadal nic z tego. Usunęłam link z aukcji i tu już totalne zdziwienie. Bo 10 prób dalej nadal nie chciało się wystawić. Musiałam zrobić aukcje na nowo i dopiero poszło. TO ŚMIESZNE. Każda szanująca się firma dopuszcza linki do własnych stron. Tylko na allegro nie można dać linku do allegro.
Sama wiesz ,będąc tu na forum ile pozbawionych logiki działań oferuje nam portal .
Wiem ale to mnie wkurzyło. Nawet nie sam link tylko to, że musiałam aukcje na nowo robić bo samo usuniecie linka nie pomogło... Pierwsza z brzegu gierka produkcji garażowej potrafi ustawić to tak by własne linki chodziły, a wielkie allegro...