Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie czy jest możliwość aby Allegro popełniło literówkę w mailu?
Nazwa | Falchion Knife Tiger Tooth (factory new) (10614977884) |
Kwota | 690,00 zł |
Koszt dostawy | 0,00 zł |
Zapłacono | 690,00 zł |
Kupujący | Client:1085***** |
Sprzedający | Perej |
Data operacji | 15 Kwiecień 2021, 19:53:54 |
Płatność | 8541***** |
Informacja dotycząca płatności | Brak aktywacji usługi Przelewy24, środki do wypłaty będą dostępne dnia 16.04.2021 - Możesz dostarczyć opłacony towar Kupującemy. |
Forma dostawy | Płatność elektroniczna (e-mail) |
Wiadomość dla sprzedającego | https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=1028922242&token=d7yh**** |
Od realizacji usługi nie jest pobierana opłata. Wiadomość została wysłana na zalecenie PayPro S.A. w związku z brzmieniem art. 24 Ustawy o usługach płatniczych.
Na Allegro taka informacja wygląda całkiem inaczej.
Nie wiem jak jest na Allegro Lokalnie.
Przecież stan konta i wpłaty bardzo łatwo sprawdzić/.
Chodzi mi tutaj dokładnie o to zdanie,
Brak aktywacji usługi Przelewy24, środki do wypłaty będą dostępne dnia 16.04.2021 - Możesz dostarczyć opłacony towar Kupującemy.
@Perej a masz kasę w zakładce Środki i historia operacji bo mam wrażenie że to podrobiony mail 😞
Info o wpłacie otrzymujesz na e-mail i - jak pisze kostas11 - możesz sobie sprawdzić.
Jeśli chodzi o literówkę "Kupującemy" to jest możliwa. To nie odpowiada Allegro, tylko pracownik Allegro. Natomiast nigdy nie spotkałem si z takim dokładnym określeniem daty (a miałem już różne przypadki).
Jeszcze kolejna sprawa, gdy wchodzę w szczegóły płatności to piszę mi że operacja była wykonana przez payu
@kostas11 właśnie nie mam i to mnie też zastanowiło, kupujący wciskał cały czas że jutro powinna mi kasa dojść
@Perej kasa dochodzi od razu o ile zapłaci, stara sztuczka, poinformuj allegro bo i tak pewnie nie kupi 😞 a wysyłaj zawsze jak kasę masz na allegro finanse !!!
Dziękuje za pomoc, zgłoszę to allegro