Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mój sklep rósł w siłę, gdy nagle facet w moim sklepie wyprzedał moje zapasy konkretnego towaru, kupując go od razu, myślałem, że będę bogaty, nie zapłacił, okazało się, że był tam, aby ukraść moje zapasy. Nie minęło wiele czasu, zanim mój sklep został zbanowany. Platforma dała automatyczną odpowiedź, ponieważ moje środowisko handlowe nie było bezpieczne. Podejrzewając, że był to złośliwy skrypt wykorzystany przez konkurenta, aby uczynić środowisko mojego sklepu niezabezpieczonym, napisałem do Allegro, ale był on zimny jak kamień, a Allegro mechanicznie automatycznie odpowiedziało na wiadomość o zablokowaniu sklepu. Jeśli tak jest w przypadku tego rodzaju środowiska handlowego, przeniesienie w niewytłumaczalny sposób zamknęło sklep, więc gdzie mam się stąd udać?
Niewiele z tego da się zrozumiec
Blokadę wyjaśnisz tylko z działem bezpieczeństwa allegro i to obawiam się że już nic nie wyjaśnisz. Wiele blokad jest dożywotnich
@Monika__L napisał(a):
Niewiele z tego da się zrozumiec
Blokadę wyjaśnisz tylko z działem bezpieczeństwa allegro i to obawiam się że już nic nie wyjaśnisz. Wiele blokad jest dożywotnich
To tłumaczenie tak sądzę.
Zapytałem, ale mechaniczna odpowiedź, zimna jak kamień,Dziękuję.