Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli nie mam podpisanej umowy z InPost i chcę nadać przesyłkę w ramach ''SMART" metodą dostawy "Allegro Paczkomaty InPost" przez "Managera Przesyłek InPost", według jakiej stawki będę się rozliczał, standardowej (na przykład 10,95 zł i 15,39 zł) czy tańszej, negocjowane przez Allegro ?
@gn-sklep musisz powiązać konto allegro z inpost wg podanej instrukcji na stronie i wtedy będziesz mógł nadawać w cenach proponowanych przez allegro
Przy łączeniu kont należy zwrócić uwagę aby odblokować wyskakujące okienka.
@gn-sklep Stawka 10,95 zł to jest właśnie ta niższa, wynegocjowana przez Allegro. Standard bez umowy to na dziś już 16,99 zł.
Żeby korzystać z tej preferencyjnej stawki musisz powiązać swoje konto Allegro z InPostem, jak napisał kolega. Tu jest cała instrukcja
Miałem na myśli tę stawki:
od 40 do 49,99 zł - 1,59 zł
od 50 do 59,99 zł - 2,09 zł
od 60 do 79,99 zł - 2,89 zł
od 80 do 119,99 zł - 3,99 zł
od 120 do 199,99 zł - 6,69 zł
od 200 zł - 8,69 zł
@gn-sklep To są stawki, które Allegro pobiera do Ciebie za "darmową" przesyłkę Smart! (klient za nią nie płaci). Opłata jest zależna od wysokości zamówienia wg podanych widełek kwotowych
Właśnie o to mi chodziło, czy w ramach "SMART" będę się rozliczał według tych stawek, nie mając umowę z InPost 🙂
Dziękuję za odpowiedzi !!
@gn-sklep tak jak nadasz przez https://manager.paczkomaty.pl/allegro zakładka allegro import to masz wysyłkę za 0 zł a allegro doliczy Ci dopłaty według tych stawek do salda 🙂
To nie są stawki wysyłek, tylko nasz udział w darmowych wysyłkach 😞