Witam czy do założenia marki na allegro potrzebuje tylko zarejestrować ją w urzędzie patentowym i czy muszę podawać dane hurtowni skąd biorę przedmiot
Cześć @akcesoriagsapp, sprawdź proszę ten artykuł.
Znajdziesz tam instrukcję dotyczącą procesu dodania marki oraz wymaganych parametrów.
Dzień dobry czyli wystarczy jedynie potwierdzenie z urzędu patentowego
@akcesoriagsapp w zgłoszeniu potrzebujemy linku do materiałów, które potwierdzą istnienie zgłoszonej wartości, mogą to być również załączniki, które to potwierdzą. Jeśli załączone linki/załączniki nie będą wystarczające, to poinformujemy o tym.
Dzień dobry chce się jescze tylko upewnić czyli wysyłać pliki z urzędu patentowego i tyle nie podawać strony producenta np alibaba wystarczy urząd petentowi
@akcesoriagsapp Najlepiej wskazać wszystkie informacje, które mogą potwierdzić markę. Zatem linki również.
Dzień dobry wysłałem potwierdzenie zarejestrowania znaku towarowego do zarejestrowania marki własnej na allegro mój wniosek został odrzucony o braku informacji chociaż moja marka jest zarejestrowana
@akcesoriagsapp Bardzo proszę, zaczekaj na odpowiedź, w zgłoszeniu numer 59271541.