Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Złożyłem reklamację przesyłki A002381L99 17 lipca. Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi. Na konsultanta trzeba czekać po dwie godziny i i tak niczego się nie da dowiedzieć.
Na WhatsAppie odpowiadają łaskawie po 3 godzinach od zadania mojego pytania pytaniem "jak mogę pomóc" i po dwóch minutach się rozłączają. Na czat w ogóle się nie da kliknąć bo pokazuje że wszyscy konsultanci są zajęci
@Client:67747593 Skierowałam zapytanie do odpowiedniego zespołu. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Dostanę odpowiedź dzisiaj? Czekałem na czacie ponad godzinę na konsultanta aż mnie rozłączyło
w myśl polskiego prawa taka reklamacja z automatu powinna być już uznana
ale jak się przekonasz allegro nie obowiązują terminy podane w ustawach
Znalazłem numer reklamacji i była ona składana jednak 16 lipca nie 17
@Client:67747593 bardzo Cię przepraszam za tę sytuację, ale wciąż wyjaśniamy Twoją sprawę.
@_HolaOla_ was obowiązują jakiekolwiek terminy i zasady?
@Client:67747593 otrzymałeś od nas wiadomość mailową w sprawie tej paczki, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę.
Że tak zapytam. Czy u was pracuje ktoś kto się zna? Czy bierzecie ludzi z ulicy? Dostałem od was wiadomość na temat odrzuconej już dawno reklamacji nie tej która złożyłem 16 lipca @_HolaOla_ @w_kiwi @pinsplash @RED
53215277 numer reklamacji
90901/2025 drugi numer reklamacji
Nie wiem czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem czy macie aż tak wy****ne
@Client:67747593 wyjaśniam tą kwestię.
@Sa_nova jest Pani około 15 osobą która wyjaśnia tą sprawę. Od poniedziałku
@Client:67747593 proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości. Weryfikujemy sprawę. Jak tylko będziemy mieć dalsze wieści wrócimy do Ciebie z informacją
Napisz skargę na brak odpowiedzi na zgłoszoną do operatora reklamację do Urzędu Komunikacji Elektronicznej (oni nadzorują operatorów pocztowych).
A co samej reklamacji, to brak odpowiedzi w ciągu 30 dni od jej zgłoszenia, skutkuje uznaniem reklamacji w całości (§ 14 Rozporządzenia w sprawie reklamacji usługi pocztowej).