anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Modyfikacja ogłoszenia - błąd

cobrob
#7 Wielbiciel

Modyfikacja ogłoszenia na Allegro lokalnie. Dodałem opcję "Kup teraz", zmieniłem cenę, dodałem dostawę z Allegro lokalnie - Allegro paczkomaty Inpost z pakietem Smart. Wszystkie rubryki wypełnione, żadna nie jest zaznaczona na czerwono. Po naciśnięciu na ekranie przycisku Podsumuj pojawia się komunikat: Formularz zawiera błędy popraw rubryki zaznaczone na czerwono. Te same czynności wykonane w aplikacji mobilnej Allegro Lokalnie wyrzuca błąd: Coś poszło nie tak.

Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob Podaj, proszę, numer ogłoszenia, którego dotyczy ten problem i prześlij zrzuty ekranu z widokiem opisywanych problemów.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

Allegro Lokalnie - Transmiter FM Savio TR-14 | Bluetooth 5.0 | QC 3.0 | Gwarancja!

1.JPG2.JPG3.JPG

oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

6.JPG4.JPG5.JPG

oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

7.JPG8.JPG

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob Dziękuję za podesłanie zrzutów. Weryfikuję sprawę. 

Nicol
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob Wracam do Ciebie z odpowiedzią. W Twojej sytuacji jest problem z opisem produktu.  (opis nie odpowiada parametrowi Stan)

Wszelkie zdania typu "jak nowy", "w stanie idealnym", "tylko wyjęte z pudełka" będą wskazywać na to, że produkt nie jest nowy. 

Spróbuj wykreślić takie określenia i spróbować wystawić ogłoszenie ponownie. 

Nicol
oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

Witam, 

A to ciekawe. Treści opisu nie zmieniałem. To ogłoszenie z tym opisem było już wystawione bez problemu. Jak pisałem wcześniej ogłoszenie zmodyfikowałem odnośnie ceny i sprzedaży.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob możliwe, że wcześniej algorytmy nie wykryły różnicy. Czy po zmianie opisu udało się wystawić ofertę? 

Alicja
oznacz moderatorów