Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam ponownie :),
Mam taką kwestię, sprzedaje od początku września, nie mam jeszcze smarta. Kontaktuje się natomiast ze mną klient który smarta posiada. Czy w takiej sytuacji wysyłka dla niego jest gratis? Czy jednak to ja jako sprzedawca również musze uczestniczyć w tym programie?
Szczerze dziękuję wszystkich którzy zechcą poświęcić chwilę na pomoc!
@UteMark tak musisz spełnić warunki, mieć opinie oraz odpowiednie dostawy w odpowiednich cenach jakie narzuca allegro 🙂
udostępnij w swoich ofertach:
Nie jest dla kupującego gratis, nawet jak kupujący ma Smarta to nie jest gratis- nic nie jest za darmo, Smarta trzeba wykupić, Sprzedający będzie miał Smarta po spełnieniu warunków.
@UteMark " Czy w takiej sytuacji wysyłka dla niego jest gratis?"
Nie, kupujący w takiej sytuacji opłaca koszt przesyłki
"Czy jednak to ja jako sprzedawca również musze uczestniczyć w tym programie?"
Nie nie musisz, ale jeśli chcesz to możesz uczestniczyć. Warunki zacytował Kostas
Podnieś cenę o 15-20 zł i wyslii klientowi gratis.
Bez przesady nie masz smarta w dostawach to kupujący płaci za wysyłkę. I płakać niech leci do allegro za głupie warunki smarta do spełnienia w tym udostepnianie oneboxa partaczącego dostawy. Allegro przyjęło politykę przykręcenia śruby by smart sprzedawcom odleciał i koszta zwrotów / wysyłek poucinać to niedługo kupujący darmo będą mieli na osa tylko i sieciówkach @UteMark