Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie zniknęła lewa belka w zakładce moje oferty ?
Jest jakiś sposób by to przywrócić ?
z góry dziekuje za odpowiedz
Witam,
Od dnia wczorajszego zmienił mi się wygląd całego allegro. Głównie przez to że zawsze po lewej stronie miałem MENU wszystkich opcji i mogłem szybko zmieniać zakładki. Od wczoraj wszystko mam na górze nad ofertami, i gdy najadę na daną opcje to rozwija się okienko. Czy można wrócić lub zmienić na ustawienia jakie prędzej miałem ?
@e_Dywaniki tak zmień na mniejszy monitor 😄
Przykład MENU które mam od wczoraj. Zawszę Menu miałem po lewej stronie i było stałe
@e_Dywaniki nie widzimy zdjęć za świeży jesteś 😄 wiem jak wygląda strona / menu, jest responsywan więc na małym ekranie masz po lewej a na dużym na górze rozwijane 🙂
Nic nie zrobisz tak już zostanie 😞
Też bym chętnie wróciła do poprzedniej wersji.
Dodajcie możliwość włączania menu z lewej strony lub na górze. Dodając klawisz który będzie tym sterował (będzie to zapewne wymagało przeładowania strony żeby szkielet html się załadował nowy no ale da się).
Ewentualnie menu boczne z lewej w formie pływającego menu wysuwanego na żądanie przyciskiem na stronie (dodatkowe dane do załadowania przy przeglądaniu strony, tylko że dziś struktura strony i jej stałe elementy zapisują się na pc więc co za różnica).
W obydwu przypadkach jest to kwestia kilku linijek nowego kodu.
A jak już naprawdę wam się nie chce to przycisk / opcję "Widok kompaktowy" przywróćcie.
Popieram obecne rozwiązanie jest tragiczne , nie da się wejść w Allegro bez nerwów i przekleństw .
Po co zmieniać coś co działało idealnie , pewnie jakiś nadgorliwiec chciał się wykazać !!!
Wyczyść, zmień przeglądarkę.
@Client:80340374 Nowa nawigacja w Moim Allegro wyświetla się u Ciebie w górnej części strony, pod nagłówkiem:
Taki widok jest dostępny u części użytkowników Allegro, ale ma możliwości, aby przywrócić u Ciebie starą wersję, z belką po lewej stronie.
Nawet nie myślicie o tym, żeby belkę po lewej stronie usuwać, bo to g*wno na górze, jest tragiczne i nieintuicyjne. Wymaga za dużo klikania.
Popieram 🙂
Jak to zmienić aby było normalnie bo teraz jest po prostu gorzej i dłużej !
@_HolaOla_ Czy można to jakoś samemu zmienić? Teraz nawigacja trwa zdecydownie dłużej...
@pinsplash Na stałe nie, możesz spróbować czyszczenia ciastek, ale nie gwarantuję, że to zadziała. Ten widok to zmiana, która jest aktualnie w fazie testów.
@_HolaOla_ Ola powiedz plizzz że to nie ten sam zespół co wprowadził "Ukryj-bez Odkryj"....😮
@pinsplash Specjalnie dla Ciebie to sprawdziłam i odpowiedź brzmi: nie, to nie ten sam zespół 😉
@_HolaOla_ You made my day 😊
nie mam na ekranie po lewej stronie całego panelu Allegro - jak go przywrócić
Wyczyść lub zmień przeglądarkę.