anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

MOJE OFERTY - lewa belka zniknęła

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

Czy tylko u mnie zniknęła lewa belka w zakładce moje oferty ?

Jest jakiś sposób by to przywrócić ?

z góry dziekuje za odpowiedz

oznacz moderatorów
96 ODPOWIEDZI 96

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

eh, szkoda słów na takie zmiany.Miałem wszystko pod reką.

oznacz moderatorów

Luxxp
#10 Popularyzator#

Używam chrome i u mnie też belka zniknęła już któryś raz, ale zwykle po wyczyszczeniu cache przeglądarki wracała. Dzisiaj też pomogło.

Swoją drogą komu ta zmiana wychodzi na dobre? Bo raczej nie użytkownikom. Obecnie z belką po lewej stronie nawigacja jest dużo szybsza, jak belki nie było trzeba było więcej się naklikać.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

na firefoxie też mi znika ta belka

czyszczenie ciasteczek pomaga

oznacz moderatorów

cFiat
#12 Orędownik#

Kolejne CHORE zmiany było super to tak poprawili że jest g... a nie szybciej i sprawniej. Nie wiem kto tam zarządza ale na pewno nie korzysta z portalu bo jak by korzystał to by wiedział że taka zmiana jest po prostu debil... !

oznacz moderatorów

da1k1
#7 Wielbiciel#

Te nowe menu na górze zamiast po lewej to jakby krok do przodu i sto w tył.... Oddajcie menu po lewej.

Uznajmy, że odpowiednie działy się wykazały i zarobiły na premię i udajmy, że nic się nie stało....

oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry. Czy da się ustawić stary wygląd z listą wyboru po lewej ?

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Tak, da się. Zmień lub wyczyść przeglądarkę.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Drewlux-JM Tak jak informowałam tutaj wcześniej, możesz spróbować wyczyścić ciasteczka, ale nie gwarantuję, że to pomoże przywrócić stary widok na stałe. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

harisma_pl
#9 Pomysłodawca#

od dziś widzę inny układ stron np. w zakładce sprzedaż - wcześniej po lewej stronie pojawiała się kolumna w pionie z innymi zakładkami a teraz pusto. Czy ktoś wie jak to przywrócić?

oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel#

Wyczyść dane przeglądarki, zazwyczaj to pomaga. To błąd który czasami się pojawia.

oznacz moderatorów

harisma_pl
#9 Pomysłodawca#

bardzo dziękuję, pomogło!

oznacz moderatorów

Kmb_press
#7 Wielbiciel#

U mnie jest to samo i nie pomaga czyszczenie cash ani cookies,  najgorsze jest to że w mozilli mam inne konto które wyświetla się normalnie, a w chromie drugie konto które wyświetla siębez lewej belki i można dostać szału szukając tych samych zakładek co chwilę w innym miejscu

oznacz moderatorów

MARKcomp_WAWA
#8 Zapaleniec#

Prosze również dodać moją opinię - ta zmiana to totalny bezsens. Allegro dla sprzedających powinno zostawiać opcje i wybór. Dziś go nie daliście, ale pracujecie nad rozwiązaniem, tak jak rozwiązywaliście brak połączenia Allegro Lokalnie z InPostem w grudniu ubiegłego roku. Po 2 tygodniach otrzymywania tych samych odpowiedzi zrezygnowałem. Nikt nas sprzedających nie zapytał czy taka zmiana nam pomoże czy utrudni. 

oznacz moderatorów

w-x-m
#8 Zapaleniec#

W zakładce moja sprzedaż zniknęło mi menu z lewej strony ekranu ktoś wie jak przywrócić? tak jak w tytule ,sprawa dotyczy tylko chrome w edge jest jak było

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

U mnie pomaga jak kliknę w widok pełnoekranowy ma stronie allegro i zamknę przeglądarkę. Po ponownym uruchomieniu panel boczny się pojawia. Sytuacja powtarza się raz na kilka dni. Nie wiem od czego to zalezy

oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

Witam, cześć...

Dziś wchodzę na Allegro w celu podglądu na konto a tu nie miła niespodzianka. Kompletnie na minus zmieniło się Menu, gdzie jak dotychczas tzw. Szybkie Menu było w liście po lewej stronie tak wszystko teraz mam na samej górze co jest strasznie nieporęczne 😞

Bez tytułu.jpg

Co mnie dziwi kilka dni temu znajomy pokazywał mi że u niego takie cuda, a u mnie Allegro wyglądało jak Allegro.

Dziś znów u mnie takie cuda

Znalazłam jeden post gdzie ktoś pisał że przywracanie ustawień witryny pomogło - u mnie niestety nie pomaga.

Pytanie czy to zmiany Allegro na stałe czy jakiś błąd.

Edge i Chorm ten sam problem 😞

oznacz moderatorów

aragil
#15 Entuzjasta#

AR_Auto_Czesci Premie wykonawcom wypłacone, przywracania raczej nie będzie.😂

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@AR_Auto_Czesci Przeniosłam Twoje pytanie tutaj, bo odpowiedź znajdziesz kilka wypowiedzi wcześniej. Nie jest to błąd, to nowy wygląd strony, który aktualnie jest w fazie testów. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

oznacz moderatorów

Prestiqua
#8 Zapaleniec#

Dodajcie możliwość włączania menu z lewej strony lub na górze. Dodając klawisz który będzie tym sterował (będzie to zapewne wymagało przeładowania strony żeby szkielet html się załadował nowy no ale da się).

Ewentualnie menu boczne z lewej w formie pływającego menu wysuwanego na żądanie przyciskiem na stronie (dodatkowe dane do załadowania przy przeglądaniu strony, tylko że dziś struktura strony i jej stałe elementy zapisują się na pc więc co za różnica).

W obydwu przypadkach jest to kwestia kilku linijek nowego kodu.

A jak już naprawdę wam się nie chce to przycisk / opcję "Widok kompaktowy" przywróćcie.

oznacz moderatorów