Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam otrzymałem negatywną opinie na swoim sklepie brzmiącą tak "Zamówiłam misia z tej firmy niestety nie polecam. Miś przyjechał w zniszczonym opakowaniu, żałuję bo nie zrobiłam zdjęć. Myślałam, że kurier mógł trochę zniszczyć opakowanie podczas drogi co się bardzo często zdarza. Miś w ogóle nie działa z tego względu zwróciłam paczkę, na co firma znowu oddała mi zepsutego misia i nie zwróciła środków. Na dodatek miś jest podarty przy oku. Bardzo mało profesjonalne podejście do klienta sugerowanie, że klient zniszczył paczkę. NIE POLECAM Jestem zniesmaczona." Najlepsze jest to że klientka faktycznie kupiła misia i zgłosiła zwrot lecz on nigdy nie został wysłany nigdy też nie kontaktowała się z nami czy to telefonicznie czy też za pomocą Chatu Allegro nigdy tez nie kupiła 2 misia tak więc nie ma możliwości aby dostała 2 zamówienie niedziałające a tym bardziej aby ktoś jej sugerował że sama go zniszczyła (Ponieważ nigdy nie kontaktowała się w żaden sposób) Oczywiście nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na SMS a zostały one odczytane proszę o pomoc bo tutaj ewidentnie doszło do pomyłki lub działania konkurencji dodam też że jesteśmy nowym sklepem przez co taki negatyw bardzo mocno wpływa na ogólną ocene
Równie mogła napisać, że dostała w paczce ususzonego kosmitę i byłaby to tylko jej subiektywna ocena. Komentarze są dobrym miejscem na wylanie swoich frustracji, wykazania się talentem pisarskim w dziedzinie fantazji lub zwykłym złośliwym działaniem mającym na celu zaszkodzenie innej osobie. Od serwisu dostaniesz szablonową odpowiedź a komentarz i tak pozostanie. Nawet ewidentne kłamstwa, które mogłyby być jednym kliknięciem zweryfikowane przez serwis są tu tolerowane. Musisz się przyzwyczaić.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Proszę o sprawdzenie tego ponieważ jest to całkowite zakłamywanie rzeczywistości i wystarczy spojrzeć na to że przesyłka nigdy nie została zwrócona !!!!
@Maxer-shop, czy mógłbyś podać mi numer zamówienia bądź oferty, przy której została wystawiona ta opinia?
fc6f4cc0-e7ee-11ef-a12b-0f74359db9e9
@Maxer-shop, skontaktuj się w tej sprawie poprzez formularz kontaktowy. Oceny usuwane są tylko w ściśle określonych przypadkach, jednak nie my podejmujemy takie decyzje.
Ale o jakiś ściśle określonych przypadkach mówimy przecież tutaj nie trzeba jakieś wielkiej filozofii żeby stwierdzić że coś jest nie tak powinno to zostać usprawnione i chociaż minimalnie weryfikowane a moderatorzy powinni mieć możliwość usunięcia lub chociaż zrobienia aby taka ocena nie wpływała na pkt bo aktualnie 1 negatyw i można stracić super sprzedawce
@Maxer-shop, tutaj są informacje o przypadkach, w których możemy ingerować. Jak już wspomniałam, ja niestety nie mam możliwości podjęcia decyzji co do usunięcia danej opinii - mam nadzieję, że kontakt przez formularz bądź użycie opcji "zgłoś naruszenie" pomoże w rozwiązaniu tej sytuacji.
@Maxer-shop "zwróciłam paczkę, na co firma znowu oddała mi zepsutego misia i nie zwróciła środków."
W mojej opinii mogło być tak, że kupująca faktycznie odesłała tego misia ale z jakiegoś powodu przesyłka nie została doręczona i wróciła do niej - uznała, że odesłaliście jej tego misia.
Tak czy inaczej - o ile kupująca sama nie usunie oceny to Allegro w niczym Ci nie pomoże.
@komis-bell przecież w 99% przypadków widać zgloszenie zwrotu przez allegro a i tak prawie wszystko wraca na smarcie. Widziałby czy zgłosiła i wysłała prawie na pewno
Ale w opinii jest informacja że ktoś się z panią kontaktował i powiedział że to jej wina że pudełko jest uszkodzone