anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie jestem już super sprzedawcą, przez InPost

SZENDLUKAS
#8 Zapaleniec#

To chyba jakiś nieśmieszny żart, mianowicie 3 razy miałem sytuację, że pojechałem nadać paczkę przez paczkomat, po dotarciu na miejsce i próbie nadania, paczkomat wyświetlał komunikat ,,Brak wolnych miejsc w skrytkach". Pojechałem  ponownie nadać paczkę za dwie godziny, paczkomat wyświetlał to samo, po 4 godzinach znowu pojechałem do paczkomatu i znowu ten sam komunikat (wiadomo dla różnych paczek były różne odstępy czasowe próby nadania paczki, podałem przykład jednej z paczek) Finalnie paczki udawało nadać się nie wiele przed końcem wyznaczonego przez allegro czasu. Na te jeżdżenie po kilka razy do paczkomatu wydałem więcej niż miałem zysków, z rzeczy które sprzedałem..... A na dodatek odebrano mi tytuł Super Sprzedawcy... Wszystkie moje paczki staram się wysłać w ciągu maksymalnie 6 godzin od momentu wpłynięcia zamówienia. Jestem w stanie przyznać się do jednej paczki, którą wysłałem troszeczkę później z przyczyn  nie zależnych ode mnie, ale i tak zmieściłem się w wyznaczonym czasie. Gdybym wiedział, że tak ma wyglądać nadawanie, zamówił bym podjazd kuriera. Skąd mam wiedzieć kiedy paczkomat jest wolny a kiedy nie. Mam nadzieję Ze administracja tutaj pomoże, i przywróci mi status Super Sprzedawcy bo czuję się potraktowany nie fair.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

SZENDLUKAS
#8 Zapaleniec#

Ale ja nie bronię się przed kurierami czy coś. Problematyka polegała na tym, że wybierając opcję nadam przez paczkomat nie wiedziałem, ze napotkam takie problemy nie wynikające z mojej winy, które doprowadzą do odebrania mi tytułu super sprzedawcy. Teraz jak wiem jakie durne zasady panują, będę zamawiał podjazd

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@SZENDLUKAS Kiedyś rzeczywiście liczył się czas nadania w maszynie, ale to było już dawno i se nevrati 😎

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

Jak ja się kiedyś cieszyłem, jak zrobili w okolicach paczkomat Inpostu 🙂 Ale szybko okazało się, że 4-5 godziny przed godzinami granicznymi był zupełnie pełny... Co się dało, to zacząłem wysyłać w nocy, więc wyjazdy o 1-2 w nocy były normą, bo wtedy zawsze było miejsce.

Kiedyś pewnego dnia przychodzę, a tu paczkomat się podwoił i problem zniknął 🙂 A teraz tego tyle nastawiali, że mogę wybierać z wieluu :0

SZENDLUKAS
#8 Zapaleniec#

dzięki za podpowiedź😁

oznacz moderatorów