Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To chyba jakiś nieśmieszny żart, mianowicie 3 razy miałem sytuację, że pojechałem nadać paczkę przez paczkomat, po dotarciu na miejsce i próbie nadania, paczkomat wyświetlał komunikat ,,Brak wolnych miejsc w skrytkach". Pojechałem ponownie nadać paczkę za dwie godziny, paczkomat wyświetlał to samo, po 4 godzinach znowu pojechałem do paczkomatu i znowu ten sam komunikat (wiadomo dla różnych paczek były różne odstępy czasowe próby nadania paczki, podałem przykład jednej z paczek) Finalnie paczki udawało nadać się nie wiele przed końcem wyznaczonego przez allegro czasu. Na te jeżdżenie po kilka razy do paczkomatu wydałem więcej niż miałem zysków, z rzeczy które sprzedałem..... A na dodatek odebrano mi tytuł Super Sprzedawcy... Wszystkie moje paczki staram się wysłać w ciągu maksymalnie 6 godzin od momentu wpłynięcia zamówienia. Jestem w stanie przyznać się do jednej paczki, którą wysłałem troszeczkę później z przyczyn nie zależnych ode mnie, ale i tak zmieściłem się w wyznaczonym czasie. Gdybym wiedział, że tak ma wyglądać nadawanie, zamówił bym podjazd kuriera. Skąd mam wiedzieć kiedy paczkomat jest wolny a kiedy nie. Mam nadzieję Ze administracja tutaj pomoże, i przywróci mi status Super Sprzedawcy bo czuję się potraktowany nie fair.
Ale ja nie bronię się przed kurierami czy coś. Problematyka polegała na tym, że wybierając opcję nadam przez paczkomat nie wiedziałem, ze napotkam takie problemy nie wynikające z mojej winy, które doprowadzą do odebrania mi tytułu super sprzedawcy. Teraz jak wiem jakie durne zasady panują, będę zamawiał podjazd
@SZENDLUKAS Kiedyś rzeczywiście liczył się czas nadania w maszynie, ale to było już dawno i se nevrati 😎
Jak ja się kiedyś cieszyłem, jak zrobili w okolicach paczkomat Inpostu 🙂 Ale szybko okazało się, że 4-5 godziny przed godzinami granicznymi był zupełnie pełny... Co się dało, to zacząłem wysyłać w nocy, więc wyjazdy o 1-2 w nocy były normą, bo wtedy zawsze było miejsce.
Kiedyś pewnego dnia przychodzę, a tu paczkomat się podwoił i problem zniknął 🙂 A teraz tego tyle nastawiali, że mogę wybierać z wieluu :0
dzięki za podpowiedź😁