Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, mam problem z generowaniem etykiet ten sam co wyżej opisany
czy usterka będzie dzisiaj naprawiona czy muszę Pani podać numery zamówień?
Pozdrawiam
Od 15 min próbuję nadać przesyłkę do punktu odbioru UPS - wyskakuje ciągle komunikat : "Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia. Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień." - jak mam nadać przesyłkę , skoro Kupujący wybrał taką metodę dostawy? Rano jeszcze była możliwość nadawania przesyłki do UPS. Pozdrawiam, Kamila Sylwester
@malolata_com czytaj poprzednie wątki, jest awaria WZA.
Witam, mam problem z nadaniem wysyłki DPD. Po kliknięciu ,, nadaj przesyłkę" pojawia się taki błąd:
U mnie to samo!!!
Ludzie zanim naprodukujecie **piiip**yliard wpisów, zawieście oko na tym co pisali poprzednicy. Jest awaria WZA.
Dzięki ludziom, którzy produkują **piiip**yliard wpisów, wiem, że awaria dalej nie jest usunięta a allegro potrafi tylko non stop pouczać sprzedawców i nakładać na nich tylko kolejne opłaty!
to samo co u innych
za godzine przyjezdza kurier, nie moge wydrukować etykiet wiec nie moge uzupelnic nr nadania, nie wspomne o tym, że zwieksza sie szansa na negatywa od kupujacego pana. Weźcie sie do roboty bo po takich stawkach powinniscie sami osobiscie wozic nam paczki
Ja również. Allegro nie odpisuje na maile, a na czacie od 11 czekam na doradce...
Chyba dzisiaj wszyscy tak maja 😞 . Widać że kasa za prowizje się nie marnuje u allegro XD
Dokładnie! I oczywiście to my musimy się wywiązać z deklarowanego nadania przesyłki i tłumaczyć Kupującym, że paczki jednak nie wyjdą...
Witam, mamy ten sam problem
dzień dobry, mamy również to samo z DPD - nie czyta przesyłek
Moderatorzy kilka godzin temu informowali że w 10 minut problem powinien zostać naprawiony. Mija 2 godziny i nadal nic 😕
Witam, u mnie to samo, czy allegro powiadomi kupujących, że jest awaria i przesyłki nie dotrą w terminie?
U nas również występuje problem z nadaniem przesyłek Allegro One, Allegro DPD, Allegro Pocztex. Wygląda to na poważniejsze problemy techniczne. Mamy nadzieję, że niedługo wystartuje.
Dzień dobry,
Od rana nie mogę nadać przesyłek za pomocą DPD, poczty polskiej oraz inpostu.