Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dokładnie u mnie to samo, ale z inPostem: "Opcja chwilowo niedostępna"... Obiecałem kupującemu, że paczka będzie dzisiaj wysłana, a tu...
U mnie In Post zadziałał mam tylko nadzieje, że w paczkomacie będzie ok... DPD dalej nic...
Coś dygło .... ale ....
Przeszedłem cała procedurę nadania ONE BOX dochodzę do momentu Pobierz tylko etykiety ..... dostaję komunikat "An error occurred".....
u mnie to
u mnie też..:/
Mam niby utworzone etykiety ale nie mogę ich pobrać .... klikam Drukuj Etykietę i ..... mogę sobie czekać....
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Czy mógłby ktoś z allegro łaskawie się wypowiedzieć na ten temat bo widać że gorący.
DOKŁADNIE , temat rozwiązano to szczyt bezczelności. Klienci którzy zamówili późnym wieczorem oczekują jutro paczki której nie możemy wysłać, kilkadziesiąt zamówień
Ciekawe, kiedy informatycy to ogarną, nasze paczki DPD oraz Allegro ONE nie mają szans na wyjechanie dziś... Mija 3 godzina awarii.
z menagera Inpost udało się zassac paczki z Allegro . W moim DPD też zasysa, ale Allegro żabka wywala błąd (((
Ostrożnie! mi też udało się wydrukować tyle tylko, że etykiety były nieważne...
nie przeszly przez skaner u kureira? kurde mi tez udalo sie weygenerowac etykiet kilka i jak mam teraz wylapac ktora jest trefna
mam podobnie
po czym jak wchodzę w przesyłkę mam 3 numery nadania. proszę o pomoc
u mnie jedna paczka udalo sie wygenerować etykiete ale z kolei nie moge jej pobrac, pozostale paczki nie idzie nadać bo wyskakuje błąd. podobny blad do jednego zamowienia kilka numerow
Przy utworzeniu etykiety Allegro One z poziomu BaseLinker'a i po informacji o błędzie, drukuję etykiety z poziomu:
Uwaga, tworzy dwie etykiety. Jedną pewnie trzeba anulować.
Jak drukujecie ponownie etykiety jak formularz nawala? Mam niby numer przesyłki ale nie wiem jak wydrukować ponownie etykietę
u nas w ogóle nie towrzy 😞 jak długo to jeszcze portwa 😞
Też tak miałem,ja usunąłem.Czekam aż będzie info że naprawione, praktycznie dzień w d....