Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę dodać zdjęć do oferty. Ta sytuacja trwa od kilku godzin.Kiedy próbuję dodać zdjęcie pojawia się komunikat podświetlony na zielono: ,,oferta została zaktualizowana", a następnie na czerwono: "Nie udało się dodać zdjęcia. Wystąpił błąd podczas ładowania obrazka." Czy ktoś wie jaka może być przyczyna?
Zakładam że otrzymamy ( Wszyscy Ci ktorzy nie mogą pracować ) jakieś zadośćuczynienia z tytułu tych Utrudnień które drugi dzień uniemożliwiają Nam prawidłowe funkcjonowanie w ramach Allegro
Witam.
Kiedy problem zostanie rozwiązany?
Od wczoraj praktycznie nie pracujemy...
Witam
Ponad dwa dni nie potrafią rozwiązać problemów z dodawaniem zdjęć.
Irytujące.
Nie potrafią nawet poinformować ile to bedzie trwało
Jeszcze dzień, tydzień czy może miesiąc
U mnie już się ładują zdjęcia 🙂
_HolaOla_ czy może już coś wiadomo jak długo to potrwa i dlaczego na wybranych kontach, od czego to jest zależne?
@stylaczek_pl, @GLOBAL-BMW-PARTS wciąż pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Przepraszam Was za niedogodności.
Mam to samo od 2 dni! Dramat
pozio2606
Witam, u mnie od wczoraj to samo, nie da się dodać zdjęcia, wyskakuje ten sam błąd co u Was, kiedy to naprawicie?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam. Nie mogę również dodać zdjęcia do aukcji. Również mam komunikat o tym samym błędzie.
@kpkrycho1 Cześć. 🙂 Czy sytuacja dotyczy aplikacji Allegro Lokalnie, czy wersji Allegro na komputer? Czy korzystasz z zaktualizowanej wersji aplikacji/przeglądarki?
Czy zdjęcie spełnia wszystkie wymagania? Czyli:
Zdjęcia spełniają wymogi. Korzystam z formularza aukcji dla wośp, do którego jest przekierowanie z pomocy. Przekierowuje fo aplikacji
@kpkrycho1 Czy korzystasz z aktualnej aplikacji? Czy kiedy spróbujesz wystawić ofertę np. z poziomu innego urządzenia, to również pojawia się ten komunikat?
Zaktualizowałam aplikacje i jest bez zmian. Nie próbowałam z innego urządzenia.
Za kompie działa. To coś z Apką nie tak