Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przygotowałem plik wg wytycznych a jak próbuję wgrać
to otrzymuję zwrotkę, że plik musi mieć wymiar 96x42,
czy ktoś miał podobny problem?
@Thermshop_pl Jeśli w komunikacie pojawia się informacja dotycząca rozmiaru, dostosuj swój plik i spróbuj wgrać go ponownie.
Mam to samo. Nawet próbuje wgrać 5x5 🙂 Też nie dodaje
Cześć, @asort4u. Podeślij, proszę, zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
U mnie również występuje ten sam błąd. Plik jest wg wytycznych i nie chce się wgrać.
Mam dokładnie ten sam problem i taki sam komunikat. Mój plik png "waży" 2,78 kb i jest mniejszy niż 96x42
Cześć, @TwojKrampl. Jakie dokładnie wymiary ma Twój obraz?
68x40 w cm to 1,15x0.68
@TwojKrampl, proszę, sprawdź czy problem będzie występował, gdy zastosujesz wszystkie poniższe wskazania:
Edytuj obraz w taki sposób, aby wymiary były takie same, jak w naszych instrukcjach, czyli 96 x 42 px.
Zrobiłem wszystko od początku...zadzialalo:) dzięki!!:)
@TwojKrampl, fantastycznie! Życzę spokojnego wieczoru 🙂
Mam ten sam problem. Próbuję wprowadzić logo, niestety wyświetla się komunikat: "Obrazek powinien mieć wymiary pomiędzy 96x41 a 96x42 pikseli". Marketing przygotował logo w obu rozmiarach (tj. x41 i x42) i w obu przypadkach jest ten sam komunikat.
Rozmiar, format, tło, wielkość pliku, wszystko się zgadza...
@iMoore Proszę, prześlij zdjęcie, które chcesz wgrać na adres spolecznosc@allegro.com. W wiadomości dodaj również zrzut ekranu z widocznym błędem oraz link do tego wątku.
@iMoore dziękuję za e-mail! Sprawdziłam przesłane przez Ciebie logo i oba pliki nie spełniają wymogu widocznego w komentarzu. Jeden ma 216x96 px, a drugi 95 x 41 px.