Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Próbuje nadać przesyłkę ale klikając "Nadaj przesyłkę" wyskakuje mi komunikat:
Aby nadać przesyłkę Allegro Paczkomaty InPost musisz dodać umowę własną. Po dodaniu umowy nadasz przesyłki wprost z Allegro według swoich indywidualnych stawek cenowych.
@pasiekadziadkapl bez umowy własnej nie nadasz przez WzA , załóż konto w MP
@pasiekadziadkapl Jeśli nie masz umowy własnej (ja np. nie mam i wysyłam od lat), to trzeba skorzystać z Menedżera Paczek na stronie InPost. Tylko musisz połączyć go ze swoim kontem Allegro, wtedy będzie zaciągał automatycznie.
Kompletne info jest tu: Allegro-InPOst
Wejdź na managera paczek Inpost, połącz swoje konto Inpost z kontem Allegro i tam będziesz mógł nadać przesyłkę.
Jak nadać przesyłkę Allegro
@pasiekadziadkapl Nikt do ciebie nie zadzwoni, połącz swoje konto z MP i wszystko będzie dobrze.
Cześć @pasiekadziadkapl. W pierwszej kolejności sprawdź, czy masz włączoną w przeglądarce możliwość pojawia się wyskakujących okien.
W ustawieniach przeglądarki należy wyłączyć blokadę wyskakujących okienek pop-up i przekierowań. Poniżej przesyłam linki do pomocy popularnych przeglądarek, jak odblokować pop-up i przekierowania.
Firefox, Chrome, Edge, Opera.
Po powiązaniu kont będzie możliwość dodania umowy z przewoźnikiem. Możesz to zrobić, wykonując poniższe kroki: