Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nr zamówienia 72de2f90-0e5b-11ed-8c92-4124c54c7dbb
Taki oto komunikat:
Nie można zamówić wybranej paczki:Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Proszę o pomoc......
Adres poprawny masz?
To znaczy jaki adres ? poprawny ? mój ?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Kliknęło mi się że problem rozwiązany 😞 proszę o pomoc to moja pierwsza przesyłka Allegro One.
Niestety problem nie rozwiązany, a ja nie wiem o co chodzi.
@GnaVia Jak to przesyłka z dostawą w dniu nadania to nie wygenerujesz etykiety z wyprzedzeniem, można ją wystawić tylko w dniu nadania do godziny granicznej dla Twojego kodu pocztowego. Kolejne częste problemy to:
- za długa nazwa odbiorcy/ulicy w adresie, musisz edytować dane odbiorcy i wtedy zobaczysz czy się "świeci" coś na czerwono
- klient podał zły kod pocztowy, ostatnio tak miałem, ktoś zrobił błąd typu zamiast 33-444 wpisał 33-344, poprawiłem i poszło.
@GnaVia, niestety Twój kod pocztowy jest poza Strefą One Kurier. Tę usługę udostępniasz w swoim cenniku dostaw dopiero po sprawdzeniu, czy jest ona dostępna w Twoim mieście. Sprawdzisz to tutaj.
Usuń tę metodę dostawy z cennika, ponieważ w takiej sytuacji nie nadasz paczek poprzez One Kurier. Możesz za to pozostawić One Box i One Punkt jako osobne pozycje. 🙂
W tej sytuacji najlepiej skontaktować się z kupującym i poprosić go o anulowanie zamówienia i zrobienie go ponownie z inną metodą dostawy.
Przecież to jest bez sensu, ja nie zamawiam podjazdu kuriera tylko dostarczam przesyłkę do punktu pośrednika i nie ma znaczenia gdzie mieszkam. Tak samo jak np. przesyłki One Box
Pozdrawiam