Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam problem z wygenerowaniem listu na Allegro One Box, One Kurier, po raz pierwszy mam płatność przez ALLEGRO PAY BUSINESS i przy wygenerowaniu paczki poprzez Allegro biorę zapisz i wyskakuje mi komunikat : Podany hash-mail jest niepoprawny. Myślę że jest to z powodowane tym że mail jest zaszyfrowany ale jak teraz mam nadać przesyłkę.
Pozdrawiam.
@Ale_Konto Którego zamówienia dotyczy ten problem?
Dzień dobry,
Poniżej podaje numer zamówienia:
f7f2f370-b2e6-11ed-9e97-9986c6af425b
@Ale_Konto To zamówienie nie jest opłacone, dlatego nie możesz wygenerować etykiety.
Komunikat wprowadza w błąd. Zajmiemy się tą sprawą, żeby podobna sytuacja nie miała już miejsca.
Czy powstało rozwiązanie tego problemu? Mam identyczną sytuację w zamówieniu o numerze 4b031650-7d60-11ee-a71e-2fd3ba4b3abe
u mnie to samo
Problme dot wszyskich zamówień
Ja nie mogę zrealizować wysyłki DPD, chociaż chwilę wcześniej DPD zagraniczna poszła bez problemu.
Czy będzie więcej czasu na nadanie przesyłek. Za chwile zlecenia odbioru będą możliwe tylko na jutro...
U nas to samo, One Box i DPD. Różne konta, różne przeglądarki także incognito.
ORAZ ANNLEO ONE BOX.....
Dzień dobry, mam ten sam problem, zamówienia są opłacone, i pojawia się komunikat jak na zdjęciu, nr zamówienia: 8639d310-7b0a-11ee-afa8-01a01aa54c25
Nie mogę nadać żadnego zamówienia DPD:
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny
U mnie to samo zamówienia opłacone a nie mogę wysłać zamówień Pocztexu i One Box Komunikat "Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny"
U nas też ten sam problem, zamówienia opłacone, nie można przygotować paczek UPS/ ALLEGRO ONE, kiedy problem zostanie rozwiązany?
One box nie można zrealizować zamówień
u nas to samo.
numer zamówienia: 85193c60-7cc1-11ee-9655-2d86fa40797e
Dzień dobry,
u mnie ten sam problem - DPD.
Dzień dobry,
u nas to samo:
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny
zamówienie nr: ea30bc00-7d42-11ee-9bd6-75c0e4346569
Mamy ten sam problem, komunikat
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny,- nie pozwala nam na wygenerowanie etykiety na One Box, bardzo proszę o wsparcie