Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam problem z wygenerowaniem listu na Allegro One Box, One Kurier, po raz pierwszy mam płatność przez ALLEGRO PAY BUSINESS i przy wygenerowaniu paczki poprzez Allegro biorę zapisz i wyskakuje mi komunikat : Podany hash-mail jest niepoprawny. Myślę że jest to z powodowane tym że mail jest zaszyfrowany ale jak teraz mam nadać przesyłkę.
Pozdrawiam.
Numer zamówienia.
Ten sam błąd!! Nie można wydrukować etykiety a kurierzy zaraz podjeżdżają!
proszę o NIEZWŁOCZNE rozwiązanie problemu
U mnie to samo - zamówienie b73336a0-7cd1-11ee-8d27-0d5f049e80b7
u mnie to samo inPost, DPD, DHL
czy ktoś z tym coś robi ? bo też nie mogę wydrukowac etykiety DPD, ten sam problem jw
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ - czy można uzyskać jakieś informacje? Już nie można zamawiać podjazdu kuriera w dniu dzisiejszym. Prosimy o jakieś rozwiązanie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mam ten sam problem. Dotyczy wszystkich zamówień. Allegro Kurier DPD.
"Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny"
u mnie również ten sam problem z DPD, numer zamówienia 41544170-7d5f-11ee-8870-8925f96ce8d3
U mnie to samo, zamówienie
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny
Na Allegro One to samo, brak możliwości wygenerowania etykiety oraz nadania przesyłki
Komunikat:
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny
Allegro, kiedy problem zostanie rozwiązany?
Już jest w porządku.
Tak, u mnie też już poszło.
Potwierdzam już ok
Uffff u mnie też.
u mnie to samo. Czy coś wiadomo w tej sprawie?
u mnie już chodzi!