Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wymieniłem się dokumentami z PayU, zrobiłem przelew, dostałem zwrot. I mam nadal taki komunikat. Co mogę zrobić?
Cześć @ZMalinowski1968, zgłosiłem Twój problem do odpowiedniego działu.
Jak tylko problem zostanie zweryfikowany, wrócimy do Ciebie z odpowiedzią 😉
Wracam @ZMalinowski1968, muszę dopytać, sprawdź proszę czy wykonałeś dzisiaj przelew do operatora PayU czy do Przelewy24/PayPro.
Wykonałem go w ubiegłym tygodniu i dostałem nawet zwrotny przelew. Ale i tak "jesteś w trakcie zmiany"
@ZMalinowski1968 jesteś pewien, że w trakcie zmiany🤔, a nie takie coś?
Faktycznie, teraz jest "Oczekuje na przeniesienie" ale jeszcze 2 dni temu był inny komunikat.
A co znaczy "Oczekuje na przeniesienie"?
Aha, w jednym rogu ekranu jest "oczekuje na przeniesienie" ale w prawym dolnym jest "Wypłaty Przelewy24 - w trakcie weryfikacji".
@ZMalinowski1968 no to jak jest w trakcie weryfikacji, to musisz poczekać, aż ktoś się nad Tobą zlituje
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Aha, jeszcze jedna informacja, bo może być ważna: mój bank nie jest na liście banków PayU i zrobiłem przelew tradycyjny.
@ZMalinowski1968 skonsultuję temat - proszę Cię o cierpliwość.
@ZMalinowski1968 skonsultowałam temat. Pieniądze do wypłaty znajdują się na saldzie PayU w Allegro Finanse. Przelew weryfikacyjny wykonałeś natomiast do naszego drugiego operatora finansowego - Przelewy24. Powinieneś wejść w "Ustawienia wypłat" i w sekcji "Wypłaty PayU" kliknąć "Przejdź do PayU", a następnie wykonać przelew (nawet jeśli Twojego banku nie ma na liści. Nasz support skontaktuje się z Tobą mailowo, by pomóc Ci w weryfikacji konta.