Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Nie mogę wypłacić środku, przycisk jest wyszarzony. Co robić?
Czekać do jutra i poprosić o pomoc: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeśli problem jest aktualny, proszę o przesłanie zrzutu ekranu z widokiem nieaktywnego przycisku.
@AR_Auto_Czesci Rozumiem, że wypłata została dzisiaj zlecona. Czy obecnie masz w Allegro Finanse środki do wypłaty?
@nat_not szary pasek mam od 21 września, wcześniej nie zawracałem sobie tym głowy myśląc że to jakaś drobna awaria.
Żadne zlecenie wypłaty nie było robione gdyż poprostu się nie da
Środki na kontach PayU oraz Przelewy24 posiadają środki do wypłaty
@AR_Auto_Czesci Konsultuję tę sprawę. Odezwę się ponownie, kiedy dostanę odpowiedź.
@nat_not nie wiem co się dzieje ale same wypłaciły się pieniądze z Przelewy24 w kwocie 367,60zł o godzinie 13:34, nie jest to nawet pełna kwota uzbieranych środków tylko jakaś część
W tym czasie nic nie było robione z Finansami, nadałem paczki i z ciekawości zerknąłem na Finanse i tu taka akcja
Na e-mail również brak informacji o wypłacie - co to za czarna magia?
@AR_Auto_Czesci Proszę Cię o kontakt w tej sprawie przez formularz. Nasi konsultanci znają szczegóły sprawy i wyjaśnią Ci ją.
@nat_not czy mogę w końcu uzyskać konkretne informacje czemu mam zablokowaną opcję wypłat MOICH pieniędzy z Allegro?
Skoro coś blokujecie powinna być wysłana równocześnie informacja na e-mail czemu i dlaczego z konkretnymi informacjami, a oczywiście ani Allegro ani operatorzy płatności tego kroku nie uczynili.
Weryfikacja konta PayU w tym roku była dokonana bez zarzutu i problemów
Zostałem odesłany do formularza ale tam też nikt nic nie wie - istny absurd!
Na konkretną informację czekam do godziny 17:00 później usuwam wszystkie aktywne aukcje, gdyż dzięki Wam nie mam dostępu do swoich pieniędzy a mi nikt towaru za darmo nie daje.