Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuje wystawić używany przedmiot na allegro (nie lokalnie), znalazłem już formularz wystawiania, wpisałem nazwę, wyskoczyły kategorię, zaznaczyłem odpowiednia kategorię i.... ZONK Wyskakuje informacja "Wybrano nieprawidłowy numer kategorii" i nie da się przejść dalej. Jak wystawić używany czarnoprochowy pistolet w odpowiedniej kategorii na zwykłym allegro??? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Elmo-E4 a jaki wybierasz numer kategorii (16533)
Po wpisaniu Pistolet czarnoprochowy, wyskakują proponowane kategorie, wybieram: Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Militaria - Broń - Czarnoprochowce - Broń i wyskakuje na czerwono: Wybrano nieprawidłowy numer kategorii.
Próbuje wpisać w okienko numer kategorii (16533) i wyskakuje:Wybrano nieprawidłowy numer kategorii. I dalej nie da się przejść.
@Elmo-E4 a wybierasz jak produkt z katalogu allegro? czy klikasz Kontynuuj bez wybierania produktu i wtedy wybierasz kategorię?
Powyżej wstawiłem zrzuty ekranu, wybieram z katalogu i pojawiają się kategorie jak na 1 zrzucie, po zaznaczeniu pierwszej opcji kategorii, pojawia się info jak na 2 zrzucie. Bez wybrania z katalogu też się nie da dalej przejść.
@Elmo-E4 nie udało mi się powtórzyć tego błędu. Po wybraniu kategorii: Allegro - Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Militaria - Broń - Czarnoprochowce dla tego przedmiotu nie pojawia się komunikat o błędzie. Dlatego spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, jeśli to pomoże to wyczyść proszę pamięć podręczną i ciasteczka przeglądarki z której korzystasz.
OK. czyszczenie ciasteczek nie pomogło, pomogła dopiero zmiana przeglądarki. Na Firefoxie wygląda to jak na pierwszym zrzucie, te wielkie okienko jest puste. Po zmianie na Microsoft Edge, w tym okienku pojawiają się kategorie.
Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Sylwester